Rawpixel.com / Shutterstock

Rawpixel.com / Shutterstock

Deze 17 miljoen mensen hebben geen idee wat zich afspeelt in het Big Brother-huis

Deze 17 miljoen mensen hebben geen idee wat zich momenteel afspeelt binnen de muren van het Big Brother-huis. Terwijl het leven binnen het huis elke dag verandert, leven de mensen buiten de muren gewoon door. ‘Een bijzonder fenomeen’, aldus de deelnemers.

“Bizar om te zien hoe al die mensen echt geen idee hebben wat zich allemaal binnen dat huis afspeelt”, zegt een inwoner van het Big Brother-huis. “Zo was er laatst iets gebeurd met desastreuze gevolgen voor het verloop van de rest van leven hier, maar niemand die dat buiten het huis al weet. Echt bijzonder. Wat gaat er in de hoofden van die mensen om? Het zou eigenlijk een televisieformat verdienen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er speelt zich van alles af in Nederland en de rest van de wereld. Genoeg om vele kritische, maar betrouwbare artikelen op te nemen in De Speld.
En dan moeten Tom en Matthijs zeuren over het huis van een dikke Engelstalige broer van een onbekende gezinsleden.

Bladvulling verdient geen pluim, laat staan sterren.

Reageer