Ben Houdijk / Shutterstock

Nachtburgemeesters niet van plan te handhaven tijdens nachtlevenprotest

Volgende week zaterdag op 12 februari gaan door het hele land nachtclubs en discotheken uit protest open. Ze willen met de campagne ‘De Nacht staat op’ actie voeren tegen de sluitingstijd van 22.00 die nog geldt voor hen. Veel nachtburgemeesters hebben al aangegeven niet te zullen gaan handhaven.

“Ik wil wel optreden. Maar handhaven hoeft van mij niet. Het is immers ook mijn weekend”, zegt de nachtburgemeester van Amsterdam. “Het is voor ons nachtburgemeesters heel moeilijk om te werken met het willekeurige beleid vanuit de politiek. Ik lig daar overdag van wakker.”

“Niet van plan, om hand te haven, we varen samen door de haven, we dansen, de nacht, we graven”, verklaart de nachtburgemeester van Nijmegen. “De regels, heilig? Qr-code, veilig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Every month start earning more than $13k by doing very simple Online job from home.i m doing this job in my part time i have earned and received $13725 last month.. CNN simply give it a shot on the given site.☛☛☛☛☛☛☛☛ w­w­w­.­p­a­y­s­1­1­.­c­o­m

Reageer
gravatar

Het verschil tussen dag- en nachtburgemeesters is dat:
– een nachtburgemeester als taak heeft s nachts de wanorde te handhaven en
– een dagburgemeester de orde moet zien te handhaven in de rest van de dag.

Reageer