Lithiumphoto / Shutterstock

Lithiumphoto / Shutterstock

Kinderen met jonge ouders kunnen alleen nog maar over hun ouders praten

Het is een uiterst vermoeiend fenomeen: kinderen met jonge ouders die alléén nog maar over hun ouders kunnen praten. Moe wordt Job (6) ervan, het weeskind heeft in tegenstelling tot zijn vriendjes nog geen ouders.

“Het zal vast een band scheppen ofzo, maar het begint nu niet meer leuk te worden”, aldus het gepikeerde mannetje uit groep 3. “Tijdens de pauzes, tijdens gym, het gaat nergens anders meer over. Als ik nog één keer van Noah moet horen wat voor grappige grapjes en scheetgeluiden zijn vader maakt dan kom ik de volgende keer niet meer naar de schommel. En Julia heeft die kralenketting die ze van haar mama heeft ook al duizend keer laten zien. Zo mooi is-ie niet eens.”

Job is er dan ook niet zeker van of hij zelf ooit aan ouders wil beginnen. “Ik wil niet zo’n kind worden dat alleen maar over zijn ouders praat. Er zijn ook nog andere dingen in het leven, zoals lego en Fristi en dinosaurussen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Every month start earning more than $13k by doing very simple Online job from home.i m doing this job in my part time i have earned and received $13725 last month.. CNN simply give it a shot on the given site.☛☛☛☛☛☛☛☛ w­w­w­.­p­a­y­s­1­1­.­c­o­m

Reageer
gravatar

Uit dit artikel van meneer Jasper blijkt dat hij nooit kind is geweest.

Wij praten helemaal niet alleen over onze mamma’s en pappa’s.

Vergeet trouwens onze opa’s en oma’s niet.

We bespreken vooral de wereldproblemen van het jeugdjournaal en de spelletjes op onze mobieltjes.

Reageer
gravatar

Paulientje, Job noemt zich tegenwoordig Jasper. Hij is het weeskind in het verhaal van autobiograaf Schilder.

Autobiograaf is voor jou nog een moeilijk woord. Autobiograaf is iemand die opschept in een boek, dat hij of zij over zichzelf schrijft..