Oren Ravid / Shutterstock

Oren Ravid / Shutterstock

NAVO stuurt therapeut naar Poetin voor Sovjet-trauma

De NAVO gaat een laatste redmiddel inzetten om een oorlog te voorkomen in Oekraïne. Vandaag vertrekt een therapeut naar Moskou om Poetin te helpen bij het verwerken van zijn Sovjet-trauma. Secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg: “We moeten hem helpen het een plekje te geven.”

“Het mag misschien meer dan dertig jaar geleden zijn, maar voor Poetin voelt het als gisteren. Hij lijdt overduidelijk aan het uiteengevallen-socialistische-staat-syndroom,” zegt Stoltenberg. “Door nu onze beste PTSS-therapeut sturen kunnen we de wortel van het conflict te lijf gaan.”

De geselecteerde therapeut is de Deense Mirjam Weldam: “Vladimir zat nog bij de KGB in de tijd dat de Sovjet uiteen viel. Hij is eigenlijk nooit voorbij fase 1 van de rouwverwerking gekomen, hij heeft het nooit geaccepteerd. Voor hem horen alle voormalige Sovjetlanden nog altijd bij Rusland. Samen moeten we het trauma confronteren, maar dan moeten we eerst een veilige basis voor Vladi creëren.”

Weldam legt het probleem verder uit: “Poetin gebruikt de normale copingsmechanismen: territorium innemen, buurlanden militair bedreigen, deserteurs vergiftigen, cyberoorlogen starten, dreigen de gaskraan dicht te draaien maar ook jezelf overwerken en je verliezen in relaties. De enige weg vooruit is met hem het trauma confronteren en zijn eigen verhaal ermee te vertellen. Daar zijn geen honderdduizend militairen aan de grens voor nodig.”

Er is ook kritiek op het plan. Anonieme diplomaten zeggen dat een therapeut geen wonderen gaat verrichten. “Poetin maakt al jaren gebruik van verschillende levensloopcoaches en die hebben hem in militair opzicht ook niet minder agressief gemaakt.”

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de therapeut morgen ergens uit een legervliegtuig boven het Kremlin gegooid.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boris Johnson die steeds meer ‘no confidence votes’ krijgt dreigt Rusland tegen de ‘tragische vergissing’ Oekraïne binnen te vallen.
Zelfs de president van Oekraïne zou (door westerse media ongerapporteerd) gezegd hebben dat het Westen de oorzaak is van de spanningen met Rusland.
Engeland en de VS hebben een historische vergissing gemaakt en maken kennis met de onberekenbare wet van karma.
De Hollanders zijn in hun morele vacuüm bezig met dezelfde spelletjes als rond Anne Frank toen geen van de buren wist welke keuze ze moesten maken om ervanaf te zijn.

Reageer
gravatar

Hollanders verraden liever elkaar.

Het taboe bij de Hollanders zit ’m erin dat Anne Frank door een andere Jood verraden zou zijn.

gravatar

In Kali Yuga zal rijkdom alleen worden beschouwd als het teken van een goede geboorte, correct gedrag en goede eigenschappen van een man. En wet en gerechtigheid zullen alleen worden toegepast op basis van iemands macht.

Mannen en vrouwen zullen alleen samenleven vanwege oppervlakkige aantrekkingskracht, en succes in zaken zal afhangen van bedrog. Vrouwelijkheid en mannelijkheid zullen worden beoordeeld op basis van iemands expertise op het gebied van seks, en een man zal bekend staan als een brahmaan alleen al door het dragen van een draad.

De spirituele positie van een persoon zal alleen worden vastgesteld aan de hand van uiterlijke symbolen, en op dezelfde basis zullen mensen van de ene spirituele orde naar de andere overstappen. Iemands fatsoen zal ernstig in twijfel worden getrokken als hij geen goed brood verdient. En iemand die erg slim is in het jongleren met woorden, zal als een geleerde worden beschouwd.

Een persoon zal als onheilig worden beoordeeld als hij geen geld heeft, en hypocrisie zal als deugd worden geaccepteerd. Het huwelijk zal eenvoudig worden geregeld door mondelinge overeenkomst, en een persoon zal denken dat hij geschikt is om in het openbaar te verschijnen als hij alleen maar een bad heeft genomen.

Een heilige plaats zal worden beschouwd als niet meer dan een reservoir met water dat zich op een afstand bevindt, en men denkt dat schoonheid afhankelijk is van iemands kapsel. Het vullen van de buik zal het doel van het leven worden, en iemand die gedurfd is, zal als waarheidsgetrouw worden geaccepteerd. Hij die een gezin kan onderhouden, zal als een deskundig man worden beschouwd en de beginselen van religie zullen alleen worden nageleefd ter wille van de reputatie.

Naarmate de aarde zo vol raakt met een corrupte bevolking, zal wie van de sociale klassen zich de sterkste toont, politieke macht verwerven.

Reageer
gravatar

Toch graaft ie zo z’n eigen graf. Als Maitreya kort reageert dan kun je nog denken “wat voor flauwe kul heeft ie nu weer bedacht?” Bij zo’n lang verhaal als dit geef je het direct op. Dus doe mij maar die lange reacties. Dat bespaart me hoop tijd.

gravatar

Je hebt gelijk, het is op dit moment van het grootste belang om na te denken over podvig [Het woord podvig is onvertaalbaar vanuit het Russisch. Het betekent een grote of heroïsche daad plus spirituele prestatie.] – mensen zouden podvig in het dagelijks leven moeten begrijpen. Het leven is zinloos zonder podvig. En hoe expressief is het Russische woord podvig, inderdaad, het heeft geen equivalent in Europese talen. In dit woord zit een hele betekenis, de hele kwaliteit van strevende actie voorwaarts naar zelfopofferende podvig, naar de toekomst, naar evolutie!

Helena Roerich

Reageer
gravatar

In het verlengde van het laatste boek over het verraad van Anne Frank, is Whoopy Goldberg bij ABC News, als Holocaust denier en racist, ontslagen.

gravatar

Eva Andersson, een miss Zweden met kennelijk mooie borsten destijds, vriendin van de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein die getuigde voor zijn hulpje Ghislaine Maxwell in de rechtszaak tegen haar aangespannen voor sex trafficking, trouwde met de Joodse hedgefonds miljardair Glenn Dubin en is oprichtster van het Dubin Breast Center aan het Tisch Cancer Instituut, Mount Sinai Hospital in New York.

Joe Biden ontwikkelt meer troepen bij Oekraïne; hij zet het ambitieuze programma van Obama voort om kanker ‘zoals we het kennen’ uit te bannen.

gravatar

Maak je geen illusies, de media zijn allemaal Joods in de VS.
Bereken aan waar hun prioriteiten liggen hoe het nieuws eruitziet, of andersom.
En waar de volgende independence day moet worden gevierd.

gravatar

Whoopi wilde een algemeen menselijke strekking geven aan het verhaal.
Een waarheid als een koe is wel dat het een typisch Joods-Duits familieprobleem was. Maar dat de Duitsers van nu er maar al te graag een algemeen racistische strekking aan geven.