Pro Shots / Henk Jan Dijks

Onenigheid in tweemansbob: wie mag een biertje drinken?

Het blijft ingewikkeld: als je samen met de tweemansbob in Beijing een avond gaat stappen, wie mag er dan een biertje drinken? Vandaag buigen wij ons over dit ronduit pittige vraagstuk.

“Normaal gesproken geldt dat degene achter het stuur geen biertje mag drinken, maar hier is geen stuur”, zegt Flemmo te Gader. “Aan de ene kant zou je dan dus denken dat je gewoon allebei een biertje mag drinken. Maar ja, als je zo’n bocht met 100 kilometer per uur op je af ziet komen denk je, nee allebei toch niet. Dat maakt het ingewikkeld.”

Conclusie: het is beter als geen van de atleten een biertje drinkt – zij zijn immers beide topsporters die op het hoogste niveau hun metier bedrijven. Drinken zij al een biertje, dan is dat enkel en alleen samen met de koning in het Holland Heineken House…wanneer zij Olympisch goud hebben gewonnen!!!

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *