Pro Shots / imago

Pro Shots / imago

Wout Weghorst wantrouwt uitslagen medische keuring

Wout Weghorst is op de eerste dag bij zijn nieuwe club Burnley meteen in opspraak geraakt door de uitslagen van zijn medische keuring in twijfel te trekken. “Volgens die cijfers zou ik de traagste zijn bij de korte sprints”, vertelt de spits vol verbazing aan het officiële clubkanaal. “Klopt helemaal niks van, dit is wat Big Pharma jullie probeert wijs te maken.”

Weghorst vindt dat we niet allemaal blind moeten geloven wat de artsen van Burnley ons voorspiegelen. “Kijk, ik zeg niet dat het allemaal nep is, maar uit mijn eigen onderzoek blijkt iets heel anders. Daar zie je dat ik niet alleen de snelste ben op de korte afstand, maar ook veel sterker ben dan m’n nieuwe ploeggenoten. Toch zie ik dat nergens terug in de uitslagen van de medische keuring."

Gevraagd naar zijn verwachtingen voor de rest van het seizoen, voorspelt Weghorst dat er meer duidelijk gaat worden over de Nieuwe Wereldorde en dat hij minstens tien doelpunten maakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb absoluut geen verstand van voetbal, daarom laat ik beoordeling van dit artikel over aan mijn broer Jan-Pieter, Hij is sportcommentator bij de Telegraf.

p.s.
Ik moet eerlijk zeggen, dat ik de kritiek van de Voetbalhaatster wel begrijp.

Reageer
gravatar

De Voetbalhaatster heeft weer voor haar beurt gesproken. De Speld heeft inmiddels de belangwekkende problematiek rond de 2-mans bob aangesneden. En dan vergeet ze ook de Pfizer connectie van Nadal.
Dat laatste is weliswaar geen wintersport, maar het haalt het betoog van Voetbalhaatster genadeloos onderuit.