Lavrov: ‘Rusland heeft Songfestival gewonnen’

Lavrov: ‘Rusland heeft Songfestival gewonnen’

Rusland: ‘Het wordt alleen oorlog als Oekraïne zich verdedigt’

De Russische regering ontkent dat het uit is op een oorlog met Oekraïne. “Het wordt alleen een oorlog als Oekraïne zich verdedigt”, verklaart minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov.

“Kijk: Rusland heeft ook helemaal geen zin in een oorlog met Oekraïne”, aldus Lavrov. “Als Oekraïne ons gewoon laten binnenvallen, hoeft er niets aan de hand te zijn. Wij doen een beroep op de Oekraïnse regering om het niet op oorlog aan te laten komen. De bal ligt bij jullie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De wederopstanding van Rusland is een garantie voor welvaart en vrede voor de hele wereld. De vernietiging van Rusland is de vernietiging van de hele wereld. Sommigen beginnen dit nu te beseffen. Vrij recent dachten mensen echter het tegenovergestelde, namelijk dat de vernietiging van Rusland de redding van de wereld zou zijn, en ze deden hun uiterste best om haar te vernietigen en te verdelen. Groot was de angst voor de groei van Rusland, en zelfs als deze angst zijn reden had, schreef niemand het toe aan de ware oorzaak.

Neem het hem niet kwalijk, hij kende Rusland echt niet. De opzettelijk verwrongen ideeën over Rusland die zelfs vandaag door buitenlanders worden gehouden, onthullen alleen hun onwetendheid. Voor de meerderheid van de buitenlanders was en is Rusland een land van vandalisme, allerlei soorten schendingen en licenties, en vooral van diepe onwetendheid. Zelfs de knapste koppen geloven dat Rusland niet erg ver is gevorderd sinds de tijd van Ivan de Verschrikkelijke. Beschaving heeft de betekenis van cultuur verdrongen, en velen begrijpen niet dat men een beschaafde wilde kan zijn. Mensen vergeten dat de ophoping van cultuur door de eeuwen heen is verzameld, terwijl de beschaving in een decennium kan worden gevestigd.

Reageer
gravatar

Het verschil tussen cultuur en beschaving dat in een decennium tot stand kan worden gebracht, is het duidelijkst in de miljoenen immigranten die ons worden opgedrongen en de manipulatie van hun kinderen.

gravatar

Heren (dames?) het gaat in de Oekraïne niet om om worst, maar om borsjtsj. En dan kun je wel beweren dat de russen niet om hondenvlees geven, maar het is alom bekend dat de hondenasiels in Oekraïne volledig draaien op de inlandse borsjtj productie. Dat wordt dus smullen voor Vlad & co

gravatar

Erno-BE is een Marokkaan.

Die zijn het meest fanatiek ook bij het zwaaien met andermans vlag. Dat is ook de tragiek van Oekraïne. En van Nederland natuurlijk.

gravatar

Voor hen is Brussel een soort heilige plaats. Vandaar de connectie met België. Dat hebben ze al beter bij de kloten: EU.

gravatar

★★★★★

Matthijs van Rumpt en Jos Maalderink, hoe zit dat nou? Deze tekst bevat te weinig letters voor een behoorlijke beloning van jullie werkgever. Ik vrees dat het dit keer net genoeg is voor een HEMA-worst om samen te delen.

Maar van mij krijgen jullie vijf sterren op de voorhand.
Mijn voorwaarde is dat jullie het bericht van Lavror doorgeven aan Volodymyr Zelensky, want de laatst genoemde leest gek genoeg De Speld niet.

Reageer
gravatar

1. Vlad doet dit niet voor welke worst dan ook, maar wel voor “Borsjtsj”, de alom bekende oekraïense lekkernij.
2. Sonja mengt zich nu ook in het worsten debat; ik zou zeggen: laat het bij de sterren.
3. Zelensky heeft nota been hierboven gereageerd en nu wordt hij voor gek uitgemaakt. Dit, terwijl hij genuanceerd commentaar geeft op iets wat hij in de Speld gelezen heeft.
2 punten aftrek voor Sonja