Shutterstock / Kotcha K

Wij kregen veel geld van big pineapple om iets positiefs te schrijven over ananassen dus bij dezen

‘Niet alleen lekker, ook nog eens gezond’

Omdat we niet alleen van de clicks kunnen leven, hebben we 54 miljoen ananassen aangenomen van big pineapple om iets positiefs over ananassen te schrijven. Dat doen we graag, want wij vinden ananassen niet alleen gezond, maar je sperma gaat er ook nog eens wekenlang lekker van smaken.

De ananas is een ananaskleurige vrucht met een onmiskenbare ananasvorm, die qua smaak het midden houdt tussen ana en nas. We smullen ervan: het mondgevoel is overweldigend, zowel qua smaak als structuur, zéker wanneer je de (kleine) moeite hebt genomen om het ding even van zijn schil te ontdoen. Daarnaast is de ananas gezond: dat komt omdat hij boordevol preventieve chemotherapie en vaccinaties zit.

De ananas is even veelzijdig als vruchtig. Je kunt hem eten uit het vuistje of in een salade maar je kunt er ook slagroom op spuiten. Onze geheimtip: ananas op pizza. We noemen het de ‘pizza Ibiza’, omdat Ibiza een warm eiland is en bovendien rijmt het. Wist je dat de ananas een leuk cadeautje is? Een stuk origineler dan een Rituals-pakket of een doos Merci’s. Wij hebben van onze geldschieters een ananasbon gekregen, een bon die je in de winkel kunt inleveren voor een of meerdere ananassen (Latijn: ananii). Leuk om te geven, nog leuker om in een la te bewaren! Wij hebben daar speciale lalala’s voor in onze keuken. Wil jij kans maken op een ananasbon? Vertel ons dan in een reactie wat jouw favoriete groente is. Let op: er zijn alleen maar foute antwoorden.

Leuk weetje: het woord ananas komt uit het Tupi, dat wordt gesproken door Indianen in Zuid-Amerika en door een enkele hoogleraar daarbuiten, en betekent in die taal ‘ananas’.Ben jij enthousiast geworden over ananas? Mooi! Dan mag je voorlopig blijven leven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn favoriete groente is een van de vergeten groentes, namelijk de Rammenas, zo heb je de ronde rammenas, maar ook de witte en de lange rammenas. De effecten ervan op de smaak van je sperma moeten nog onderzocht worden. Daar zou een grote Endemol programma voor komen, maar om duistere redenen is dat programma recent geschrapt uit de programmering.

Reageer