Shutterstock

Gênant: collega verschijnt als enige in sportkleding bij fysiek bedrijfsevent met oud-topsporter als gastspreker

Een gênant moment voor de 44-jarige Martin toen hij aankwam bij een fysiek bedrijfsevent van zijn werk. Hij had vernomen dat er een oud-topsporter langs zou komen om te spreken en heeft daarom vanochtend sportkleding aangetrokken. Als enige van al zijn collega’s blijkt na aankomst. 

“Wat heb jij nou aan? We gaan het hier hebben over vitaliteit, teambuilding en leiderschap. We gaan geen balletje hooghouden ofzo”, zegt zijn baas als hij binnenkomt. “Dit getuigt van desinteresse in het proces. Ga maar weer naar huis om je om te kleden, en ik wil je straks in normale kleding terugzien.”  

Als Martin ruim een uur later aanschuift, zijn de thema’s teambuilding en leiderschap al behandeld, maar hij is nog net op tijd om het laatste blokje ‘omgaan met tegenslagen’ mee te pakken.

SportsSpeakers is hét boekingskantoor waar je (top)sporters en mensen uit de (top)sportwereld kunt vinden en boeken. Of het nu gaat om (voormalig) sporters, coaches, presentatoren, schrijvers of sportmarketeers. SportsSpeakers is onderdeel van het sportmarketingbureau House of Sports.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Emo-BE, sporten is het lichaam in beweging brengen zodat de sportmedische wereld brood op de plank heeft. Ook schijnt het iets te maken te hebben met het verbruiken van calorieën, wat overgewicht schijnt te voorkomen. Dus als u en uw vriend samen sporten, valt u dubbel zoveel af. Hopelijk 8s het u duidelijk, dan kunt u het mij ook uitleggen.

gravatar

Wij hadden zestien jaar bij mijn boekenclub een lezing van Hans Dorrestijn (82) over het pas verschenen boek Het naakte bestaan, dat hij samen met Martin van Dijk (76) heeft geschreven. Je kunt wel raden hoe lid Martin (44) binnen kwam.

Reageer