Partij tegen de Burger: ‘Verdubbeling van al uw problemen voor 2050′

Nederland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vervuilend belastingparadijs en een narcostaat. Daar hebben we ontzettend ons best voor gedaan. Toch maken veel Nederlanders zich zorgen over de toekomst.

Dit item is ook te zien in Scheefgroei – De Toekomst op NPO1. De komende weken wordt op elke woensdag een nieuwe campagnevideo gelanceerd

Abonneer je op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kun je je inbeelden het niveau van imbeciliteit dat de Joden zich door een vergelijking door Robert Kennedy van de covid maatregelen met Anne Frank beledigd voelen? Dit soort dingen worden nu geband door de EU. Snap je hoe de hele wereld dysfunct is geworden? Omdat je ze helpt. Een pleidooi om daar niet aan te beginnen, ze doen zelf ook niets voor een ander. Maar ze snappen de reikwijdte.

Reageer
gravatar

Complottengelovige, wil je eindelijk jouw onzin in complotmedia publiceren. Of word jij zelfs daar afgewezen, wat ik mij kan voorstellen.

Moderator doe onderhand iets, anders lopen veel reageerders weg.