NOS

NOS

Laatste 6 mensen die nog geen corona hebben gehad in het zonnetje gezet tijdens persconferentie

Een leuke verrassing voor de zes laatste Nederlanders die nog geen corona hebben gehad. Ze werden zojuist uitgenodigd om tijdens de persconferentie even het podium op te komen voor een feestelijke onderscheiding.

“Even iets leuks nou hoor, Jeroen, Barbara, Osmir, Joseph, Hadewych en Geerten-Klaas, kom maar naar voren!”, roept een lachende Rutte door de microfoon. “Jullie zijn stuk voor stuk kanjers, niet normaal joh! Hoe is het mogelijk gek. Waar is de muziek jongens?”

“Oh spijtig, ik krijg net te horen dat Hadewych en Jeroen op weg hierheen alsnog positief getest zijn, maar dat overkomt de besten. Maar niet de allerbesten, of niet dan, tijgers?”, zegt een met twee duimen omhooggestoken Rutte.

De ingetogen lachende gelauwerden krijgen een oorkonde, een button en een bosje bloemen. “Geen idee hoe jullie het hebben geflikt, maar het is gelukt hoor. Ernst, heb jij er nog wat aan toe te voegen?”

Minister Kuipers glimlacht, knikt en legt uit dat er waarschijnlijk nog een boel mensen gaan sterven en dat het virus waarschijnlijk nooit meer uit ons leven zal verdwijnen. “Nou, kijk aan, hartstikke goed, ook mooi om te weten”, concludeert Rutte met gepaste ernst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ken je dat gevoel als je een briefje van tien euro neer gooit op tafel, van een bepaalde angst dat iemand het misschien ziet en steelt. Welnu, dan heb je het enige gevoel waar mensen 100 procent van de tijd mee leven.

Reageer
gravatar

Ook in het zonnetje wilde ik zetten Jaap van Dissel van de Uitbraak Management Regering. Ongekend hoe hij leiding geeft aan een club amateurs, die na het verpesten van de feestdagen met een volkomen onnodige en miljarden verslindende lockdown het nu in een mum van tijd voor elkaar heeft gekregen dat de helft van de schoolklassen naar huis is gestuurd en het ziekteverzuim is opgelopen tot een whopping 12%. Dat noem ik nog eens management. Chapeau voor zoveel onkunde! Eric Wiebes had het niet beter verprutst.

Reageer
gravatar

Wat een leuhens toch ook he, tijdens de plandemie heb ik in 2 jaar geen dooie gezuen op straat. Ik heb nooit geloifd in die onzin .Het moet wel duidelijk zijn dat wanneer je een valse test neemt je ook meteen gevaccineerd bent met Graphene oxide .DARPA hydrogel .. Rutte is echt een charlatan.. Maak daar maar miljoenen van want er zijn een heleboel mensen nooit getest of gejabbed ..

Reageer
gravatar

Ik heb zojuist naar de persconferentie gekeken, maar helemaal niks gezien van in het zonnetje zetten van Jeroen, Barbara, Osmir, Joseph, Hadewych en Geerten-Klaas of wie dan ook. en evenmin de uitreiking van een onderscheiding, een oorkonde, een speldje en zelfs geen bescheiden bosje bloemen.

Tom en Jan, jullie verslag is verzonnen of jullie hebben naar het verkeerde programma gekeken. Ik hoop het laatste, want vals nieuws verspreiden verwacht ik niet van verslaggevers van de immer betrouwbare De Speld.

Tom en Jan, al met al heb ik besloten aan jullie geen sterren uit te reiken.

Reageer