Shutterstock: LightField Studios / Studio Speld

Albert Heijn gooit het roer om: ‘Wij halen de kinderen, doe jij de boodschappen’

Albert Heijn gooit vanaf vandaag het roer compleet om. De supermarktketen heeft door de toenemende concurrentie van flitsbezorgerdiensten besloten om voortaan geen boodschappen meer te bezorgen, maar vanaf nu de kinderen op te gaan halen. “We draaien het om.”

“Bezorgen binnen minuten kunnen wij niet langer tegenaan boksen. En daarbij kregen we steeds vaker signalen dat mensen het uitje naar de supermarkt missen”, zegt een woordvoerder van Albert Heijn. “We hebben daarom besloten dat we het andersom moeten gaan doen: jij doet de boodschappen bij ons in de winkel en wij halen de kinderen. Waar dan ook.”

“De oude bezorgbusjes zullen worden omgebouwd naar personenvervoer. In elk busje is plek voor 12 kinderen en alles is veilig. We halen ze op school of waar dan ook en brengen ze uiteindelijk zelfs naar binnen of boven tot aan de keuken”, sluit de woordvoerder af.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een ondoordacht idee!
Waar laat AH mijn kinderen (kids – red.) als ik aan het winkelen (shoppen – red.) ben?

Wij van de redactie hebben de vrijheid genomen om twee woorden van correcties te voorzien, anders zouden de lezers uw tekst niet goed begrijpen.

Reageer