Shutterstock: Alexandros Michailidis

Shutterstock: Alexandros Michailidis

Kabinet komt na afloop van pandemie met langetermijnperspectief

Het kabinet komt direct na afloop van de pandemie met het langverwachte langetermijnperspectief op de coronacrisis. Dat meldt Rutte in aanloop naar de volgende persconferentie. “Als het voorbij is, kunnen we met veel meer zekerheid zeggen hoe Nederland er nu uitziet.”

“We begrijpen dat iedereen behoefte heeft aan een langetermijnperspectief, maar daarvoor zullen we toch nog heel even geduld moeten hebben”, zegt Rutte. “Wanneer er een einde is gekomen aan de pandemie, zullen wij een routekaart hoe het is gelopen in ons dashboard zetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★★★

Redelijk en actueel artikel en vooral lekker kort.

Jochem en Matthijs, ik reken morgenavond van jullie op een sterk commentarierend artikel van bescheiden omvang over de niet verrassende uitspraken van Mark Rutte en Ernst Kuipers, zodat de ellenlange artikelen in andere media kan overslaan..

Ik heb alle vertrouwen in jullie vakbekwaamheid..

Reageer
gravatar

De pandemie is niet voorbij. U moet waakzaam blijven. Er gaan nog steeds hoogbejaarden dood. U moet daarom goed blijven luisteren naar de adviezen (lees: regels) van de Outbreak Mangement Regering.
En het mondkapje blijft.

Reageer
gravatar

De Spelds eigen zaniker adviseert ons weer eens in zijn favoriete Nederlandse complottisten-medium Frontnieuws een vraaggesprek (interview – red.) met de juridisch geschoolde Robert F. Kennedy Jr. te lezen over zijn decennialang “onderzoek” naar de corona-virus. Hij heeft ontdekt heeft dat vaccinatie niet nodig is voor dit “onschuldige” virus.