Wikimedia Commons Brahim Vlogs, CC BY 3.0

Wikimedia Commons Brahim Vlogs, CC BY 3.0

Ihattaren trapt na richting Arminia Bielefeld hoewel hij daar nooit gespeeld heeft

Mo Ihattaren heeft in een interview met Voetbal International snoeihard uitgehaald naar Arminia Bielefeld, hoewel hij daar nooit onder contract heeft gestaan. Na onder meer zaakwaarnemer Mino Raiola, Sampdoria en PSV-trainer Roger Schmidt neemt de middenvelder nu de Duitse club onder vuur. “Ze hebben mij nooit de kans gegeven”, zegt Ihattaren. “Al die tijd heb ik niks van ze gehoord. Geen belletje, geen appje, niks. Alsof ik niet besta voor ze. Heel teleurstellend.”

Arminia Bielefeld-trainer Frank Kramer, niet te verwarren met Frank Kramer, reageert verrast op de uitspraken van Ihattaren: “Ik heb geen idee waar dit vandaan komt. Ik heb hem eerlijk gezegd nog nooit gezien of gesproken.”

De teleurgestelde Ihattaren trapt in het interview verder na richting onder meer FK Lokomotiv Moskou, Ronald Spelbos, Koffietijd-presentatrice Loretta Schrijver, Getir-flitsbezorgers, de NAVO en wederom PSV-trainer Roger Schmidt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Spoel het toilet door.
Erno-BE: sterk pleidooi voor rassenscheiding. Eigen volk eerst.
In het openbaar riskeert niemand zich nog te komen, ze hebben enkel nog vakantie als troost.

Reageer