Shutterstock: Ben Gingell

Shutterstock: Ben Gingell

Sem (15) spuit alvast voor een heel jaar deo onder z’n oksel

Nu de middelbare scholen weer open zijn, heeft de vijftienjarige Sem uit Berkel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Hij heeft alvast voor een heel jaar deo onder z’n oksel gespoten.

Trots houdt Sem de deobus omhoog. “Kijk, hier staat dat het 48 uur werkt. Nou in een jaar zit ongeveer 8766 uur, dus dat is 182,625 keer spuiten en dan ben je gelijk voor een heel jaar klaar.” Hij rammelt de bus heen en weer. “Leeg.”

Nu Sem door de versoepelde coronaregels ook weer tot 20.00 uur ‘s avonds mag sporten, twijfelt hij wel of de 182,625 spuitjes genoeg zullen zijn. “Misschien dat ik iets minder hard ga trainen, zodat ik niet door deze jaarlange deo heenbreek. Of heel misschien koop ik nog een nieuwe deo zodat ik zeker weten genoeg heb. Als ik tijd heb om het op te doen natuurlijk. 182,625 spuitjes, dat was m’n hele kerstvakantie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Sint houdt niet van spuitbussen. “God weet wat erin zit en dat heeft hij mij nog niet verteld”, aldus de bisschop van Myra en Madrid.
Ik kreeg dus geen deodorant van hem. Voor het schoonhouden van huid en haren gaf hij mij een stuk milieuvriendelijke zeep zonder geurstoffen.

Daarom kan ik het gebruik van een spuitbus helaas vanuit mijn cel niet goed beoordelen.

Reageer
gravatar

Ik heb het even uitgeprobeerd. Het kan met gemak binnen drie minuten als hij zijn best doet, zoals ik. Na afloop de rechterwijsvinger (links mag ook) voldoende rust gunnen.

gravatar

Tip: douchen is zinvoller.
Een bad mag ook.

Alles beter dan een vlag over een modderschuit.
Mestschuit.

Beeld: sporters die in een kleedkamer psst-psst of rol-rol doen en denken dat ze ‘fris’ zijn.
Zo naar huis gaan.

Ik heb het meegemaakt!
TRAUMA.

Reageer