Shutterstock / Oksana Kuzmina

Shutterstock / Oksana Kuzmina

Asociaal: deze ongevaccineerden verzamelen zich massaal in slecht geventileerde binnenruimtes

Vandaag verzamelen zich door het hele land grote groepen ongevaccineerden in slecht geventileerde binnenruimtes. Erg kinderachtig, vinden veel mensen: “Net nu de cijfers hoger dan ooit zijn is dit vragen om problemen.”

De reden voor de bijeenkomsten is onduidelijk. “Niemand draagt mondkapjes en ze zitten met een stuk of 30 man in een ruimte. Niemand wast z’n handen na het plassen en zo nu en dan hoest er eentje zonder hand voor z’n mond”, zegt een ooggetuige. De politie gaat uit van een corona-besmettingsfeestje voor mensen die een herstelbewijs willen: “Daar lees je steeds vaker over.”

Welke organisatie er achter deze actie zit wordt nader onderzocht. Naar eigen zeggen maken ze deel uit van ‘groep 2’. Wat voor organisatie dit precies is en wie er achter zitten is bij ons tot zover nog niet bekend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En met zn allen aan een barbecue vol hondenvlees, vergeet dat niet! Dus let goed op je trouwe viervoeter als je een ongevaccineerde ergens tegenkomt. Ze hebben het gemunt op die onschuldige beestjes!!!

Reageer
gravatar

Erg gevaarlijk ook allemaal 🤯😵😱! Wij stellen dan ook voor om Nederland preventief te ruimen. Daar heeft ‘het virus’ niet van terug! Daarna de grens dicht en alles kan weer open.

Dit is ons advies en daar moet u het mee doen.

Reageer