Studio Speld / Shutterstock, Uncerloo

Studio Speld / Shutterstock, Uncerloo

Amalia breekt met tradities Koningshuis en wordt lid bij Hells Angels

Amalia breekt met de tradities van het Koningshuis en gaat niet bij het corps. In plaats daarvan heeft ze zich vandaag aangemeld bij de Hells Angels Motorcycle Club.

“Na alle ophef leek het me niet meer verantwoord om bij het corps te gaan”, vertelt Amalia. “Ik ging daarom op zoek naar een vereniging die meer bij mij past. Na een paar keer te hebben geborreld bij verschillende verenigingen, kwam ik uiteindelijk uit bij de Hells Angels. Ze zijn internationaal georiënteerd, net als ik.”

Volgens Amalia vertonen de Hells Angels veel overeenkomsten met het corps. “Het is een hechte groep vrienden met z’n eigen rituelen en gebruiken. Alleen gaan ze wat respectvoller met vrouwen om. Ik hoop er vrienden voor het leven te maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *