NOS

NOS

Terugkeer van deze coalitie grote teleurstelling voor kiezers van VVD, CDA, D66, en CU

Mensen die op VVD, CDA, D66 of CU hebben gestemd zijn zwaar teleurgesteld in de uitkomst van de formatie. De meesten hebben het gevoel dat er überhaupt niet naar hun wensen wordt geluisterd.

Tara (32) stemde op D66 en baalt behoorlijk van de gevormde coalitie. “Toen ik mijn stem uitbracht, hoopte ik natuurlijk dat mijn overtuigingen eindelijk een keer hun weerklank zouden vinden in de landelijke politiek. Helaas staat er nu voor de zoveelste keer een coalitie klaar die daar in de verste verte niet aan gaat voldoen.”

Fred (41) stemde op de VVD, maar is net als Tara allesbehalve blij. “Ik had echt gehoopt op een kabinet dat een keer zou doorpakken, maar nu zitten we hier weer mee opgescheept. Rutte en zijn leugens. Wat een kutzooi. Hoezo krijg ik nooit mijn zin? Je zou er bijna niet meer van gaan stemmen.”

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hopelijk maakt dit nieuwe kabinet een prio1 van het bestrijden van ongevaccineerden zoals dronken Maitreya. Er is een reden waarom er de laatste 2 jaar zo opvallend veel honden spoorloos zijn verdwenen. Toeval? Ik dacht het niet! De nieuwe grappenhuis moet dit volk aanpakken!

Reageer
gravatar

Alweer mist De Speld het belangrijkste nieuws van vandaag. De redactie maakt er een gewoonte van. Foei!

Eloise van Oranje, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, zit momenteel in quarantaine!

“Ik heb drie keer in quarantaine gezeten en was één keer positief”, zegt ze in de podcast. Ze had toen geen klachten. “Ik wist niet eens dat ik het had. Ik had voor de zekerheid getest en toen was het opeens positief. Maar ik voelde mij helemaal niet sl*cht.”

RijksVoorliegDienst (RVD)
Gravin mr Truus van Hier tot Gunder,
Chef afdeling Koningshuis

Reageer
gravatar

Ja, er zijn eigenlijk alleen verliezers. Maar goed, onder mijn nieuwe motto met ‘nieuw elan totaal naar klote’ gaan we er alles aan doen om uw vertrouwen verder te beschamen.

Ik reken weer op u bij de volgende verkiezingen!

Reageer
gravatar

In het regeerakkoord is ook niets te vinden over het beleid m.b.t. HOY worsten. Als er niet snel iets aan gedaan wordt, gaan we inderdaad naar de kloten. En als we naar de kloten zijn, zijn er ook geen volgende verkiezingen!!

gravatar

Infaam wat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit onze nationale producent van bij ons aandoet!

Er zijn handelsverdragen tussen onze landen!!

gravatar

We hebben Rob Jetten al voor de drankjes te halen. Liever werken we samen met partijen met misleidende namen. Iets met democratie en vrijheid erin ofzo. Dat is het nieuwe elan waarachter falende ministers zich kunnen verschuilen.