NOS & Andrii Anna photographers / Shutterstock

NOS & Andrii Anna photographers / Shutterstock

Formateur Rutte ontvangt vandaag laatste bewindslieden en doorgesnoven complotgek met brandende fakkel

Formateur Mark Rutte ontvangt vandaag in Het Logement in Den Haag de laatste bewindspersonen van zijn nieuwe kabinet Rutte IV. Onder anderen Carola Schouten, Gunay Uslu en een doorgesnoven complotgek met brandende fakkel komen langs.

“Ik kijk zeer uit naar de gesprekken!” glundert de immer optimistische Rutte. Mijn ervaringen van deze week zijn dat het erg leuk is om te zien hoe deze frisse nieuwe bewindslieden aankijken tegen onze bestuurscultuur en hun bijdrage daarin. Ik ben in het bijzonder zeer benieuwd naar de schijnbaar behoorlijk radicale inzichten van de complotgek die ik hier tegen 17.00 uur voor de deur verwacht met z’n brandende fakkel, of nog beter: een brandend kruis of misschien wel een doodskist die hij in lichterlaaie heeft gezet.”

Ook de doorgesnoven complotgek met brandende fakkel gaat met goede moed naar Den Haag, maar is toch enigszins bezorgd over de uitkomsten van de screening van de AIVD: “De veiligheidsdiensten laten me na de bezoekjes bij Hugo de Jonge en Sigrid Kaag nu ook gewoon bij Mark Rutte naar binnen. Dit is onbegrijpelijk en ook zeker een van de problemen in dit land waarvoor ik verhaal kom halen.”

De meeste gesprekken zullen bij Rutte aan tafel plaatsvinden. Alleen het gesprek met Sigrid Kaag moet online, omdat de beoogde minister van Financiën in quarantaine zit. Niet ideaal vindt Rutte: “Ik ben blij dat ik als afsluiter van de dag die doorgesnoven randdebiel die denkt dat ik kinderen seksueel misbruik in de ogen kan aankijken als hij tegen me schreeuwt.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dommerik, na de dood kan niemand zich wat dan ook herinneren. De hersenen werken immers niet meer. In ons land worden ze na minimaal zes samen met de rest van het lichaam begraven of verbrand. De termijn is overigens een oude, thans onnodige wetstegel.

gravatar

Ik kan er niet bij dat er nog iemand is die dit land wíl regeren.

Mijn methode is om door een prikje de etter eruit te halen bij de tafelkledenwijven.
Anders genezen ze nooit.
Maar ik ben bang dat het constitutioneel is.
Het ‘wat je zegt dat ben je zelf’ van de kindzielen met hun grote bek in obesitas.

Reageer
gravatar

Rutte mag de naam van die “doorgesnoven randdebiel”, alias “complotgek”, gerust noemen. Bij De Speld en De Pin is hij allang bekend. Zijn naam is Maitreya.

Reageer
gravatar

Nog een gelukkig corona.
Blijkbaar geldt voor de Speld zelf nog niet dat je maar 1 naam mag gebruiken.
Zo te zien hoe de gleufdieren de hand boven het hoofd wordt gehouden.

gravatar

Even hopeloos als ze probeert er nog leuk uit te zien ook, is ze suggestief in haar spontane fascisme.
Niets brengt groter sympathie voor Hitler voort.
Typische Hollander.

gravatar

By the way, heeft er nog iemand een kratje bier beschikbaar? Of anders een paar lijntjes coke. Ik ben door mijn dagelijkse voorraad heen. Of zeg maar ochtendvoorraad.

gravatar

Wilma

We kennen haar van Ronald Jan Heijn die op zijn site Hello Aquarius al tien jaar geen lezers had en geen commentaar. Ik zette bij veel dingen een commentaar tot zij er kwam, de Nederlandse vrouw en haar kruiperige mannetjes tot in iedere censuur. Er waren ineens weer tal van lezers en ze begonnen weer aan eigen artikelen. Toen kwam zij (met haar thema narcisme): “Altijd dezelfde, nooit eens leuk (omdat ik hun kont niet likte).”
De site gaf een dag of 2 later aan dat ze gingen ‘reorganiseren’ zoals altijd in Nederland als ze van de waarheid af willen. Lezers: weer 0.
Wie zijn de narcisten?

Fatsoenlijk Nederlands. Altijd als iets al te actueel wordt (te zien aan de spellcheck) lijkt het word niet eens te bestaan.

Reageer
gravatar

De doorgesnoven complotgek met brandende fakkel zit nog vast. Rutte zal de afspraak moeten verzetten.
Of hij moet naar het politiebureau in de Jan Hendrikstraat komen. Is niet zo ver van het Torentje. Kan hij makkelijk lopend of op de fiets doen.

Reageer