Effectiviteit van boodschap kabinet over nemen booster slechts 40 procent

Effectiviteit van boodschap kabinet over nemen booster slechts 40 procent

Effectiviteit van boodschap kabinet over nemen booster slechts 40 procent

‘Was bij eerste twee prikken nog 85 procent’

De effectiviteit van de boodschap van het kabinet over het nemen van een booster is nog maar 40 procent. Dat zijn de bevindingen uit een langdurig en breed peer reviewed onderzoek van diverse wetenschappers en experts uit het land.

Zo lijkt de boodschap van de overheid niet op te kunnen boksen tegen de nieuwe mutaties in de bereidwilligheid van mensen om het vaccin te nemen. “Bij de eerste twee prikken voelden we ons nog gehoord”, aldus Hugo de Jonge. “Nu heb ik het idee dat jongeren nog liever gehoor geven aan de boodschap om vuurwerk en messen in te leveren, dan onze boodschap om de boosterprik te halen.”

Achter de schermen wordt er dan ook hard gewerkt aan een boodschap die de effectiviteit significant moet opkrikken. De Jonge geeft toe dat er tijdens de brainstorm is gesproken over pushmeldingen of een dagelijks luchtalarm.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een mysterie dat me al langer bezighield is hoe mensen van een laag allure toch zo goed kunnen zijn op school.

De reden dat ik niet ben voor sociale dienstplicht, is de lijdensweg die ik al op school moest meemaken met het botte soort waar je je alleen maar aan kan aanpassen. De manier om te ontwikkelen is niet een strafkamp, dat werkt alleen voor het achtergebleven volk, en nu is die tijd toch al weer terug met het recept van immigranten en het niveau dat ontstaat in de buurt.
Ook met besmetting van bepaalde ziekten speelt dit probleem dat niet democratisch opgelost kan worden door iedereen gelijk te stellen.
Dit is het probleem.
Evolutie is de wet van ons bestaan en die hangt niet louter af van school en de documenterende kennis (controle) maar van de zelf-kennis (= zowel van en uit jezelf = vrijheid). Het probleem is juist dat we stilstaan, doordat we dat niet zien.

Reageer
gravatar

Beste Maitreya, door jouw intelligente benadering ontgaan helaas de lezers van De Speld de essentie van jouw teksten.

Daarom adviseer ik jou om redactielid, nou ja minstens correspondent, te worden van jouw geliefde blad frontnieuws.com Daarin komen jouw berichten echt tot hun recht.
Dat is voor zowel De Speld als Frontnieuws een win-win oplossing.

gravatar

En hoe smaakte dat labradorboutje gisteren dronken Maitreya? Aan je gebrabbel te lezen heb je er weer van genoten!

gravatar

Steeds, ik wijs jou op een enorme blunder in jouw tekst. “Intelligente benadering” moet natuurlijk “zelfingenomen benadering” zijn. Ja toch?