Partij tegen de Burger: ‘melken, melken, melken’

De afgelopen jaren heeft de Partij tegen de Burger er alles aan gedaan om woningen onbetaalbaar te maken. En met succes! De huren zijn torenhoog en er is een enorm tekort aan woningen. Maar we zijn nog lang niet klaar want er zijn nog steeds mensen met een dak boven hun hoofd.

Dit item is ook te zien in Scheefgroei – Woningmarkt op NPO1. De komende weken wordt op elke woensdag een nieuwe campagnevideo gelanceerd

Abonneer je op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

EU.

Volkshuisvesting Nederland. Ontwikkeling: “Als je zo’n kritiek hebt waarom vertrek je dan niet?”

November 27th, 2021

Ik zie net dat minister van volksgezondheid, welzijn en sport, Hugo de Jonge werd geboren in het Zeeuwse Bruinisse, waar zijn vader predikant van de Hervormde kerk was.
Mun komme van Bru in mum wete va niks. (We komen van Bru en we weten van niks.)

Mijn moeder overleed daar na een maandje in een tehuis door een ongeluk.
Ze was uit bed gevallen, hersenschudding, dood. Dan discussiëren ze over miljoenen in de zorg terwijl ze de simpelste dingen niet kunnen, ze hebben hoge ziekenhuisbedden terwijl ze een luxe appartement krijgen om rustig en normaal te kunnen bestaan.
Er was een verantwoordelijk zuster Bolle, er is ook iemand met die naam (van Bru) die een dierenspeciaalzaak heeft.
Iemand vertelde me van de zomer dat hij daar eens een visje ging kopen met zijn vriendin. Hij zei ze lacht heel aardig maar ze is helemaal niet aardig. Ze verloor haar geduld en begon te stampvoeten en werd woedend toen ze dat visje niet kon vangen.
Ik zei zo is mijn moeder gestorven (even nadat ik daar niet toegelaten werd).

Ik had de lokale arts aan de telefoon die de haak op de hoorn gooide. Ik had van tevoren bedenkingen haar in een tehuis te laten zetten.
Een paar jaar later werd de arts uit zijn ambt gezet.
Ze vragen altijd: “Word je daar wel geaccepteerd, het is ‘ons-kent-ons’.”
Ik zei dat is een verkeerd uitgangspunt.
Dagelijks praten ze in de winkel over ziekten.
Van hen komt ook de tekst: Als je zo’n kritiek hebt waarom vertrek je dan niet?
Op een gegeven moment verscheen in deze lijn het boek ‘Collaboratie op Schouwen-Duiveland in de Tweede Wereldoorlog’. Ik zag al een verband tussen een NSB’er en het begin van het toerisme, omdat ik zo iemand heb gekend. Schults.
De nieuwe bondskanselier van Duitsland?
Ik kwam enkele weken na verschijnen van dit boek een vrouw tegen op hoge leeftijd, bij hen had de auteur van dit boek ingewoond. Ze zei zo hebben ze dit eiland ontdekt als vakantie eiland, zo welkom waren ze hier.

Op verzoek van Danielle ingekort.

Reageer
gravatar

In de christelijke gemeenschap van Bru (waar de minister van volksgezondheid, welzijn en sport Hugo de Jonge vandaan kwam) waar hier in de Speld misschien al tien jaar van tevoren voor werd gewaarschuwd, zijn ze allemaal gefixeerd op een sinister einde, angst, en dat is medisch fysiek bepaald, waar hun zwaartepunt ligt; dat is waar hun angsten primair liggen, zoals bij kleine kinderen.
Niet voor niets begonnen ze op het kindniveau verschillende keren een hetze bijvoorbeeld over hier vergezochte dingen als pedofielen als je ergens in een bosje van kleiner dan een hectare wat hout meegenomen had (terwijl er niemand is), waar hier bij de Speld uitgebreid grappen over zijn gemaakt. Bij henzelf was het misschien ook een soort humor die later ernst werd: zelfbeheersing op emotioneel niveau kennen ze niet. Over moraal valt niet te twisten, het is het niveau van bewustzijn. Nooit heeft daar iemand geen gelijk gehad. De heer Hullekes van de politie weer ervan, er valt met deze mensen niet te praten en je hebt er dagelijks mee te maken. Natuurlijk bestaat het overal, helaas, maar dat is geen ecxuus. Ook de politie doet eraan mee, ons-kent-ons.
Zonder kerk zou het misschien nog erger zijn, realiseerde ik me, want geloof, hoe beperkt ook beschermt de onvolwassen zielen tegen zichzelf. Geloof dat in de verdrukking zit probeert zich ook op een praktisch vlak te profileren door zorg en dergelijke op het niveau van kinderen, en door volwassenen zo te behandelen die zich daarnaar gaan gedragen.
Als mensen langzaam evolueren op een schaal van 1 tot 7, is het gemiddelde 0,2. Daarboven hebben ze dan geen bewustzijn. Een minister om zijn werk te doen is gemiddeld 1 tot 2 als 1 en 2 respectievelijk emotioneel en mentaal bewustzijn zijn, maar ook minder.
Je kunt aan kinderen ingewikkelde zaken van een hogere wiskundige orde uitleggen en ze kunnen het misschien napraten, maar toch zijn ze onbewust, het worden automaten. Dat is het probleem van het onderwijs. Een technisch georiënteerde maatschappij kan daarom wel door hen bestaan, maar hierin is een laag zelfbewustzijn ontstaan. Dit ligt aan de basis van fascisme.
Het verschil tussen vorm en inhoud; ook geloof is een vormentaal geworden waarin de mensen vastzitten.
Dat is de kern van esoterie. Toen ik een manuscript van honderden bladzijden verspreidde, met een paar alinea’s kritische kanttekeningen over deze zaken, werd ik op een site die zich nieuwssite noemt en die voor 95 procent uit advertenties bestaat gedefinieerd als een sektelid.
Later stuurde ik een commentaar dat de betreffende groep die ik noemde zoals de sportvereniging (en in het verlengde daarvan ‘gezondheid’), de ondernemersvereniging en de winkel geen sekte is en dat ik er ook geen lid van ben.

gravatar

De reden dat ik niet ben voor sociale dienstplicht, is de lijdensweg die ik al op school moest meemaken met het botte soort waar je je alleen maar aan kan aanpassen. De manier om te ontwikkelen is niet een strafkamp, dat werkt alleen voor het achtergebleven volk, en nu is die tijd toch al weer terug met het recept van immigranten en het niveau dat ontstaat in de buurt.
Ook met besmetting van bepaalde ziekten speelt dit probleem dat niet democratisch opgelost kan worden door iedereen gelijk te stellen.
Dit is het probleem.
Evolutie is de wet van ons bestaan en die hangt niet louter af van school en de documenterende kennis (controle) maar van de zelf-kennis (= zowel van en uit jezelf = vrijheid). Het probleem is juist dat we stilstaan, doordat we dat niet zien.