Pro Shots / Stanley Gontha

Pro Shots / Stanley Gontha

Pijnlijke vergissing: Ajax haalt Bryan Roy terug

De supporters van Ajax werden vandaag getrakteerd op een grote verrassing: de club haalt oud-speler Bryan Roy terug. De 51-jarige Amsterdammer heeft voor een half jaar getekend. De transfer zorgt voor nogal wat gefronste wenkbrauwen, vooral omdat Roy al 17 jaar gestopt is met voetballen.

Technisch directeur Marc Overmars erkent dat er sprake is van een vergissing: “Ik kreeg deze week een appje van Edwin van der Sar. ‘Bryan terughalen maar? Echte clubjongen en Amsterdammer’, schreef hij”, vertelt Overmars. “Ik vond het al een wat vreemd verzoek, zeker gezien zijn taakstraf van dit jaar, maar ik ben toch maar aan de slag gegaan. De onderhandelingen gingen heel soepel, Bryan was zelf ook blij verrast.”

Erik ten Hag noemt het “niet ideaal” dat Roy eerst nog een tijd aan zijn conditie moet werken, maar ziet tegelijkertijd ook een voordeel: “Er gaat een hoop dreiging uit van Bryan, dat is altijd goed voor een aanvaller.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die Amerikaanse negers hebben allemaal van die oudtestamentische namen waar niemand tegenop kan. De Surinamers emanciperen zich weer met doorsnee Amerikaanse namen waar voor- en achternamen door elkaar worden gehaald.
Geil word ik er niet van.

Reageer