Shutterstock: F8 studio

Shutterstock: F8 studio

Man gaat nog even snel door zijn rug want hij heeft nog 30 fysiobehandelingen over

‘Zonde anders’

Wanneer de 33-jarige Bram zijn administratie voor dit jaar aan het afronden is, komt hij erachter dat hij nog veel behandelingen van zijn zorgpakket niet heeft gebruikt. Hij gaat daarom nog even snel door zijn rug, want hij heeft nog 30 keer fysio over. 

“Zou zonde zijn om voor niets te betalen”, zegt Bram kreunend van de pijn. Het is kwart voor negen in de ochtend en hij zit in de wachtkamer bij de fysio. “Dus nu ben ik hier vandaag en morgen de hele dag. Dat is ook wel echt nodig, niet te doen die pijn. Maar zo lukt het nét om alles op te krijgen, heel fijn.” 

Of Bram na deze twee dagen volledig hersteld zal zijn, durft hij niet te zeggen. “Voor de zekerheid heb ik mijn pakket voor fysiotherapie voor volgend jaar uitgebreid. Je weet nooit of je het nodig hebt maar mocht ik volgend jaar op 29 december mezelf keihard van mijn e-bike af laten vallen, dan weet ik in ieder geval dat het goedkomt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Flauwekul!
Als fysio heb je een zorgplicht maar deze zaken filteren we er zo uit. Massage is enkel inzetbaar indien dit voorwaardenscheppend is voor bepaalde klachten.
Daarnaast is er een richtlijn waar de fysio en de verzekeraar mee te maken hebben.
Of dit in het verleden gebeurde kan ik echter niet beoordelen. Sterker nog, er zijn dit jaar verzekeraars die het aantal behandelingen zelfs heeft ingekort!

M.a.w. Flauwekul deze informatie. Laat u zich vooraf eens bij een collega of het KNGF informeren dan had u deze tekst niet in elkaar geknutseld!

Reageer
gravatar

Michel is een humorloze fysiotherapeut die op internet verdwaald is. De moderator moet daar eens beter op gaan letten.

Ik mag niks naar buiten brengen zolang ik in voorlopig hechtenis zit als gevolg van het uitleveringsverzoek uit Madrid. Maar in dit geval moest ik uit medelijden met Michel reageren met het risico dat ik enige dagen in een isoleercel zal moeten verblijven.

gravatar

Vind ik ook wel iets voor dronken Maitreya. Maar dan het aantal AA-sessies. Heeft ze ook wel nodig na die drukke kerstperiode in een huis vol ongevaccineerde hondenvleeseters.

Reageer
gravatar

Tsja dronken Maitreya. Ik zie jou niet protesteren als die ongevaccineerde vriendjes van jou weer eens een labrador op de barbecue zetten. Waar is je schaamte? En wat heeft België hier mee te maken?