Niet klikken: dit bericht is verwijderd

Niet klikken: dit bericht is verwijderd

Niet klikken: dit bericht is verwijderd

Niks aan de hand, we hebben gewoon dit bericht verwijderd. Stond niks echts interessants of boeiends hoor, dus maak je geen zorgen. Denk er vooral niet te lang over na wat hier stond. Ja, goed, er was natuurlijk een reden dat we het hebben verwijderd, maar daar hebben we het liever niet over. Geloof ons, echt, zo interessant was het niet, ok?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

E.
Momenteel heb ik net de biografie van E klaar, een must, gebaseerd op feiten, een aangrijpend verhaal hoe hij, een analfabeet zonder kennis van fatsoenlijk Nederlands, na zijn aantocht hier vanuit de duistere rimboe langzaam evolueerde: een ware ode aan het succes van het Hollandse multiculturele model. Stap voor stap wordt zijn spirituele ontwikkeling tot plaatselijk adept aangetoond.
Aanvankelijk vernemen we hier van een oude eenzame kluizenaar maar als snel zien we in het familie album van E eerst het parkeerterrein met zijn glimmende sportwagen, dan de surfplanken verschijnen en even later de glinsterende jachthaven en de speedboten bestuurd door zelfbewuste blonde sexy vrouwen in bikini.
Het meest hartverscheurende antiracistische document sinds Anne Frank.

Reageer