Shutterstock: Akintevs

Shutterstock: Akintevs

Realistische plastic kerstboom is nog voor Eerste Kerstdag helft van zijn naalden kwijt

Na een aantal onaangename ervaringen met echte kerstbomen heeft de familie Beuker voor het eerst dit jaar een plastic kerstboom aangeschaft. Het realisme van de boom heeft de familie niet teleurgesteld: nog op eerste kerstdag is de boom de helft van zijn kunststof naalden kwijt.

“Vroeger had je plastic kerstbomen die in niets op een echte kerstboom leken, maar de techniek staat natuurlijk niet stil”, legt vader Hans Beuker uit. “We moeten twee keer per dag stofzuigen, dat is toch het ultieme kerstgevoel. Bovendien blijkt in de stam een kolonie plastic mieren te leven. Kom daar maar eens om bij een echte zilverspar.”

De familie overweegt de plastic kerstboom in januari te planten in de tas met plastic tassen in de hoop dat de boom plastic wortel schiet. “Als de realistische elektrische kaarsen hem voor die tijd natuurlijk niet al in de fik hebben gezet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb Jos Maalderink door. Ik vermoed dat hij de pest hekel heeft aan zijn buren, de familie Beuker. Daarom stelt hij ze als een stel dwazen voor, die het verschil niet kennen tussen echte spar en een van kunststof.

Reageer
gravatar

Zo verlaagt Jos de reputatie van de De Speld als betrouwbaar nieuwsorgaan tot het niveau van een asociaal medium.

Ik had het commentaar van mijn brave zus Sonja graag willen zien, maar ze zit door toedoen van Sint Nicolaas in voorlopige hechtenis. Misschien dat de Kerstman een goed woordje voor haar wil doen in Madrid.