Partij tegen de Burger – Geen kinderen met een toekomst

De afgelopen jaren is de kwaliteit van het onderwijs enorm gedaald. De klassen zitten overvol, er zijn veel te weinig leraren. Wij van de Partij tegen de Burger zeggen: klasse!

Abonneer je op ons YouTube-kanaal

Dit item is ook te zien in Scheefgroei – Onderwijs op NPO1


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als kind van zes moest ik eens naar de winkel tegenover een huis waar een familie van halve indo’s woonde met kinderen van mijn leeftijd. De eerste toeristen. Ik dacht voor de lol moet ik eens aanbellen. Ik bleef echter op de stoep staan en keek alleen, en ik voelde even voor de gordijnen zich licht bewogen dat ze me zagen. Ze hadden me in de gaten. Ik wist al dat het eigenlijk niet kon en de ouders wellicht niet open zouden doen zodat ik voor schut zou staan als ik op de bel drukte. En dán weglopen zou me een crimineel maken. Ik voelde ook dat ze een astrale, geleiachtige sfeer van seks om zich heen hadden die de reden was van hun privacy. Idealisten. Een gemengd huwelijk, de vrouw Nederlands. Veel later zei een van de kinderen nadat hij me op kwam zoeken en langzaamaan zelfs achter mijn rug een intrigant werd in mijn familie (die zich langzaamaan steeds verder tegen me keerde) dat ik er heel gedeprimeerd uitzag, dat was die ene keer dat hij me had gezien in de afgunstige roddelkliek van zijn multiculturele gezin.

Reageer
gravatar

Beste Maitreya,

Wilt u alsjeblieft het delen van uw narcistische autobiografie met onze lezers onmiddelijk staken. Ik heb namelijk een heleboel reacties van lezers en zelfs van de redactie gehad die eisen dat ik u niet langer op De Speld toelaat.

Enkele eisen van lezers waren zelfs versterkt met ernstige bedreigingen. Alstublieft stop met uw post. Ik moet ook aan mijn lieve vrouw en bloedjes van kinderen denken.

Met vriendelijk groet,
De moderator

gravatar

Beste De Redactie,

Ik zie toch liever Vera van Zelm in een film van De Speld. Ze heeft zo’n lekker mondje, weet je. Beter dan die grote bek van die lijperd op de film van vandaag.
Kan ik haar telefoonnummer toegestuurd krijgen op: [email protected]?
Graag vóór Kerstmis. Bij voorbaat dank.

Reageer