Shutterstock

Ontroerend: vrouw vertelt met complottheorieën hoe eenzaam en ongehoord ze zich voelt

Wow: deze moedige vrouw laat via Facebook-posts vol complottheorieën zien en horen dat ze ongelooflijk eenzaam is. “The Great Reset komt eraan, Hugo wat doe je!!:rolling_on_the_floor_laughing:”, schrijft ze in een van haar vijftien berichten die ze vandaag plaatst. 

“Ik vind het gaaf en dapper dat ze zich zo bloot durft te geven”, zegt haar nicht. “Het knappe is dat ze zo durft aan te geven dat ze diep ongelukkig is en het gevoel heeft geen enkele controle op haar leven te hebben”, zegt een nicht van haar. “Ik vind dit eigenlijk wel een gezonde stap richting hulp zoeken.”

“Omicron is een perfect anagram voor Cron Omi!!” post de vrouw 10 minuten later. “Crom Oni is Deens voor Vla met gewelde rozijntjes. Vla met gewelde rozijntjes is het lievelingskostje van Jaap van Dissel. Dissel = 6 letters. Jaap van Dissel bestaat uit 3 woorden. 666. Jaap van Dissel is de duivel, waarom zou hij anders zo thuis zijn in de Deense keuken?”

“Arm schaap”, zegt haar broer. “We gaan haar deze kerst maar eens extra verwennen denk ik. Een flink stuk Vienetta, daar knapt ze vast van op.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *