oliverdelahaye / Shutterstock

oliverdelahaye / Shutterstock

Rutte: ‘Voor het regeerakkoord is er gekeken waar de afgelopen 10 jaar is bezuinigd en dat draaien we nu weer terug’

Het langverwachte regeerakkoord van Rutte IV ligt er dan eindelijk. Er staan veel investeringen in het programma zoals in de woningmarkt, kinderopvang, ophoging van minimumloon en het onderwijs. Volgens demissionair premier Mark Rutte hebben ze in de onderhandelingen vooral gekeken waar Rutte I, II en III hebben bezuinigd, om die vervolgens nu terug te draaien.

Rutte: “De bezuinigingen van de afgelopen tien 10 jaar hebben veel schade aangericht, voordeel is dat er nu genoeg geld is gespaard om ze te kunnen terugdraaien. Het is ontzettend mooi om te zien dat al dat werk nu zijn vruchten afwerpt.”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vandaar dat de sluizen nog steeds open staan voor asielzoekers.
Daar is namelijk NIET op bezuinigd.

Dus met EXTRA kracht voorrr-uit!
Ook bij u worden ze door de strot geduwd!

Kerstkadootje, zeg maar.
Maar daar zal het niet bij blijven.

Een miljoen per aanvraag, met voorrang!

Reageer
gravatar

Daarom moeten er huizen gebouwd worden! Die zijn niet voor Nederlanders maar voor Omvolkiërs. Nu moeten we helaas Nederlanders uit hun woning zetten om plaats te maken. De rekening is natuurlijk wel voor Nederlanders.

gravatar

Behalve de zorg, daar kunnen we nog flink bezuinigen.
De rest wordt ‘betaald’ door u middels lastenverzwaring en de rest op afbetaling (kijken we later nog wel eens naar).
Woningbouw wordt echt een speerpunt, anders willen er dadelijk niet genoeg Omvolkiërs naar hier komen.

Reageer
gravatar

Ik heb het hele akkoord “doorgeworsteld”, maar er staat geen letter in over het gebruik of misbruik van HOY worsten. Een gemiste kans.

gravatar

Bij een metadoioplastie wordt de door hormoongebruik gegroeide clitoris gebruikt om een kleine penis te maken. De clitoris wordt hierbij hoger geplaatst en de plasbuis wordt verlengd tot op de tip van de clitoris, waardoor een micropenis ontstaat.

Reageer
gravatar

Bij een vaginoplastie wordt eruit een penis een vagina geconstrueerd. Hierbij wordt ook het testikelweefselverwijderd (orchidectomie). Je kan er ook voor kiezen om eerstof enkel een ochidectomie te laten uitvoeren.

Reageer