Shutterstock: Antonio Suarez Vega

Shutterstock: Antonio Suarez Vega

Zorgpersoneel krijgt kerstpakket gevuld met applaus

Het zorgpersoneel, dat al twee jaar onder grote druk staat, wordt deze kerst verwend met een wel heel speciaal kerstpakket. Dit pakket is van onder tot boven gevuld met applaus.

Zorgmedewerkers zijn unaniem positief over het verrassende kerstpakket. "Ik ben echt ontroerd. Dit betekent echt heel veel. Hiervoor doe je het allemaal."

De symbolische waarde van het kerstpakket is groot. "Vorig jaar kregen we wat keukengerei en een cadeaubon voor een dagje uit. Daar heb je natuurlijk veel minder aan dan aan een doos vol applaus. Dankjewel Nederland!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Glaag betel chinees platen.
Het is dus:

Saus maken wij glaag!
Doos vol, of hele emmel, zeg maal!

De zoet zuul saus of de pinda saus.
Lekkel niet duul!

Sushi bakka glatis bij!

gravatar

Het is belangrijk om zorgpersoneel weg te jagen. Over een jaar gaan we hopelijk naar max 800 IC bedden, zodat we nog sneller vrijheidsbeperkende maatregelen kunnen nemen.

Reageer
gravatar

Goed idee! Als we nog een virusje moeten sturen hoor ik het wel. Dat leidt mooi de aandacht af van mijn totalitaire techstaat.
Taiwan, tot binnenkort!

gravatar

We hebben geleerd onszelf analytisch te benaderen als soort, en dat is altijd medisch, maar liever niet te persoonlijk.

We hebben met onze wetenschappelijke ideeën ook bijgeloof en mythen gecreëerd, zoals de linker en de rechter hersenhelft die je er niet meer uitkrijgt. Linkse mensen willen bijvoorbeeld enkel redeneren vanuit hun linkse oriëntatie. De linker hersenhelft zou rationeel, de rechter emotioneel zijn; toch zijn dit mythen en bestaat er nauwelijks bewijs voor.

Ondanks dat is er zelfs een bepaalde ambitie aan verbonden. Zo zijn er tal van tegenstellingen zoals warm en koud die een kwestie van graden zijn, zoals er ook graden van innerlijke ontwikkeling zijn in plaats van de tegenstelling waar je aan opgehangen wordt.

Reageer
gravatar

Het is nooit te laat voor hulp. Ik heb je zojuist het nummer van de NUPI gemaild. Je staat er niet alleen voor. Bel nu, ze zitten voor je klaar. Bel nu.

gravatar

Een enorm aantal EU-burgers hebben dus ernstige (/permanente) gezondheidsschade (zoals auto-immuunstoornissen, amputaties door bloedpropjes, hersenbloedingen, hartaanvallen, blindheid, doofheid, etc.) opgelopen. Het gaat dus beslist niet enkel om bijwerkingen van tijdelijke aard, zoals hoofdpijn, koorts, spierpijn e.d..

Xandernieuws

Reageer
gravatar

Erno-BE

Adolf Hitler schreef het al in zijn boek Mein Kampf: ‘Er zit altijd een kracht van geloofwaardigheid in de grote leugen, omdat de brede massa van een land altijd makkelijker misleid wordt in hun diepste emotionele natuur dan bewust of vrijwillig; daarom zijn ze, in de primitieve simpelheid van hun denken, bereidwilligere slachtoffers van de grote leugen dan van de kleine leugen, omdat ze zelf vaak wel kleine leugens vertellen, maar zich schamen om zich schuldig te maken aan grootschalig bedrog.’

Xander

gravatar

Ik vernam zo juist dat mijn zus Sonja met de stoomboot in Spanje is aangekomen. Ze heeft met mij gesproken vanuit haar jutezak, Ze hoopt dat ze van de goede Sint in de komende tijd naar ons land terug mag. Na de gemist de prik uiteraard.

Ik heb het met haar gehad over het bovenstaande bericht van Bas vdr Meulen. Laat ik haar reactie maar even daarlaten voor de lieve vrede.

Reageer
gravatar

Zoals bekend hebben de vier grote Covid ‘vaccin’ producenten geheime contracten met de overheden gesloten waarmee zij zijn gevrijwaard van iedere vorm van aansprakelijkheid. (Het Nederlandse kabinet heeft vervolgens iedere aansprakelijkheid afgeschoven op de zorgverleners. Die zullen om die reden dus zo MIN mogelijk melding van vaxdoden, vaxgehandicapten en vaxzieken willen doen. De boodschap is dus: u MOET en ZULT zich laten injecteren – en dat doen wij met steeds grotere dwang -, maar gaat het dan gruwelijk fout dan is het volledig UW EIGEN schuld. – X.)

Xandernieuws

Reageer
gravatar

In plaats van objectief naar de feiten de kijken, zoeken mensen informatie op die bevestigt wat zij al geloven. ‘Voor het grootste deel negeren de meeste mensen tegenstrijdige informatie compleet.’ Mensen raken in het algemeen zeer gehecht aan hun eigen overtuigingen, en vormen daar emotionele verbindingen mee, die vermengd raken met hun persoonlijke identiteit en gevoel van moreel besef, ongeacht of de aangetoonde feiten hen gelijk geven of niet.

Xandernieuws

Betsie.

gravatar

Ik vraag me af in welk jaar van de studie geneeskunde de studenten een verklaring moeten ondertekenen en met een geheim ritueel moeten zweren dat ze meewerken aan het grote complot. Waarschijnlijk nog voor hun scriptie want dan leren ze wetenschappelijk onderzoek te doen…