Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Head & Shoulders introduceert Knee & Toe shampoo

Vanaf volgende maand is er een nieuwe Head & Shoulders-shampoo beschikbaar in Nederland. Het gaat om Knee & Toe, een shampoo die je knieën en tenen beschermen tegen roos.

Volgens CEO Bob McDonald komt het bedrijf met de nieuwe shampoovariant tegemoet aan een vurige wens van de doelgroep: “Roos kan op meerdere plekken op je lichaam voorkomen. Dus alleen een shampoo voor hoofd en schouders, dat voelt niet ‘af’. Met knie en teen ga je optimaal beschermd de dag door. Daarom adviseren wij tegen roos: Head & Shoulders, Knee & Toe.”

Geruchten over de overname van concurrent ‘Ears, Eyes, Tip of your Nose’ wilde McDonald bevestigen noch ontkennen: “Dit wil ik bevestigen noch ontkennen.”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vloog gisteren met Emery Worldwide en zag een lading in de bagagebak zitten ja. Vanaf morgen exclusief verkrijgbaar bij de vriendelijke drogist!

Reageer
gravatar

Bij de lagere dieren en vrouwen is de reuk het meest ontwikkeld ten koste van de andere zintuigen. Daarin ligt hun enige ethiek.