Shuttersock: Ira Lichi

Shuttersock: Ira Lichi

Paranoïde man denkt dat formatiegesprekken over hem gaan

De paranoïde man Martin denkt dat de formatiegesprekken over hem gaan. “Mijn vrienden verklaren me voor gek, maar iedere keer als ik erover nadenk kan ik niet anders dan geloven dat ze het tijdens die gesprekken over mij hebben. ’Wat zou Martin ervan vinden? Wat zou de hoogte van Martin zijn eigen risico moeten zijn?’”

Martin denkt verder dat de reden dat de formatiebesprekingen zo lang duren omdat de politici die de gesprekken voeren de hele tijd willen peilen hoe hij op de mogelijke plannen van het nieuwe kabinet zou reageren. “Sta ik open voor verminderde koopkracht ten behoeve van een sterkere zorg?”

Enigszins vermoeiend is het wel voor Martin, geeft hij ook zelf toe. “Ik denk de hele tijd dat ze me waarschijnlijk hard uitlachen met z’n allen, dat ze eigenlijk niet zo gek veel om geven. Maar ja, dat zal wel een waanbeeld zijn.”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit artikel is er om mij belachelijk te maken. En dat alleen maar omdat ik Nederland wil beschermen tegen UFO-straling. Ik boycot dit forum na het plaatsen van dit bericht!

Reageer
gravatar

Ik weet nog dat ik Wilma die ik net kende, misschien was het sociale controle van haar dacht ik nog, vertelde van Ronald Jan Heijn en zijn site Hello Aquarius waar ik tal van commentaren heb geplaatst, als enige, nadat de site al tien jaar stilstond. Er kwamen nu ook weer nieuwe artikelen bij. Op een gegeven moment kwam er een opmerking in koeienletters van WILMA om eens ‘leuk te doen, altijd dezelfde’. Zoiets. Gelijk daarop verscheen er een bericht dat ze een nieuwe site gaan beginnen: alleen alle commentaren werden weggehaald. Ze zwoer dat zij het niet was. In de vele praatjes die ik sindsdien had met haar gaf ze eindelijk fanatiek toe waar haar kaarten liggen. Altijd kwamen hierin dezelfde dingen naar voren, leuk doen. De rest, alles behalve multicultureel, is psychiatrie. Dit soort dingen zijn hoegenaamd geen toeval.

Reageer
gravatar

University of Amsterdam

U zult zeggen maar dat is een achterlijk gat daar dat van roddel en achterklap aan elkaar hangt.
Maar kijk eens wat beter om u heen.

gravatar

Londen. Post-Pandemic Stress Disorder (PPSD) heet de nieuwe psychiatrische stoornis om van de complicaties ten gevolge vaccinatie af te zijn. De groep die het meest bloot staat aan het risico van hartklachten is tussen de 30 en 45 jaar. Zelfisolatie speelt een rol bij de aantallen die thuis met hartklachten sterven. Nee, het gaat niet over hem, het is egoïstisch om alles op jezelf te betrekken.

Reageer