VICE

VICE

S10 naar Eurovisie Songfestival, verandert naam naar s10ep02

‘Nieuwe episode in mijn leven’

De artiest S10 slaat een nieuwe weg in, nu ze Nederland gaat representeren op het Eurovisie Songfestival. Ze verandert haar naam naar s10ep02.

“Ik was hiervoor vooral bekend van mensen die Noah’s Ark volgen, en ook wel mensen die 3FM luisteren. Maar nu gaat ineens heel Nederland mij kennen, en straks ook heel Europa”, zegt s10ep02 over haar naamswijziging. ” Het is zeg maar een nieuwe episode in mijn leven.”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *