Als je knie 360 graden draait tijdens een val op wintersport zit die dan weer precies goed?

De 24-jarige Sander zit met een groot dilemma. Hij heeft zojuist op wintersport tijdens een val op de piste zijn knie met 360 graden gedraaid in val en vraagt zich af: zit die dan nu weer precies goed?


‘Zal ik opstaan of is het verstandiger om even te blijven liggen?’, denkt Sander. ‘Hij is precies een heel rondje om zijn as gedraaid en lijkt nu weer op de oude plek te zitten zoals het hoort. Ik denk dat ik gewoon verder kan. Of niet? Hmm lastig. Straks kan ik helemaal niet meer lopen.’

“Wat denken jullie jongens?” roept hij naar zijn vrienden die voorbij hem sjezen. “Nog niet de ski-banaan bellen hoor! Volgens mij gaat ‘ie zo wel weer.”

Weet je niet zeker of je nog mag lopen nadat je knie 360 graden draait? Met Just weet je direct wat er aan de hand is en kan je weer verder de piste af. Bij Just – de #1 in zorgapps –  stel je je gezondheidsvraag makkelijk online via App de Dokter. Waar en wanneer jij wilt. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Knak, knak. Een eigengereide knie die 360 graden draaide, moet pijnlijk loszitten van boven- en onderbeen. De jongeman had er beter aangedaan om de rest van zijn lichaam mee te draaien. Of andersom.

Reageer