Studio Speld

Studio Speld

Pakjesavond feestelijke uitwisseling van cadeaukaarten

Het afgelopen weekend vierden families in heel Nederland weer pakjesavond, het traditionele feest waar mensen cadeaukaarten met elkaar uitwisselen. “Je weet nooit of het een VVV- of een boekenbon gaat worden.”

Ook Govert uit Zuid-Beijerland heeft in de aanloop van pakjesavond weer vijftien euro op een cadeaukaart laten zetten. “Het blijft gewoon leuk. Zoiets feestelijks moet je erin houden, vind ik.” Govert heeft op zijn lijstje een cadeaukaart gezet. “Ook van vijftien euro, dan blijft het voor iedereen leuk.”

Naast zijn cadeaukaart heeft Govert natuurlijk weer een kort, niet echt persoonlijk gedicht geschreven, en zal hij ook een gedicht ontvangen, die net als zijn gedicht zal eindigen met de zin ‘maak nu snel maar open, hier kun je zelf iets leuks van kopen’. “En dat is dan nog maar het begin”, zegt Govert. “Iedereen krijgt ook nog een chocoladeletter.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *