Black Friday

Wij hebben gisteravond de prijzen in onze webshop verhoogd zodat we vandaag geweldige kortingen hebben voor Black Friday!

Wij hebben gisteravond de prijzen in onze webshop verhoogd zodat we vandaag geweldige kortingen hebben voor Black Friday!

Mensen pak je kans!

Mensen pak je kans! Wij hebben gisteravond de prijzen in onze webshop verhoogd zodat we vandaag de meest geweldige kortingen hebben voor Black Friday! Go go go!

Ons jaaroverzicht 2021: Opnieuw een Jaar, normaal €425, vandaag te koop voor slechts €17,50 euro! Een geweldig shirt met de tekst ‘je mag tegenwoordig ook niks meer op een shirt zetten’, nu te krijgen voor slechts €25. Je bespaart gewoon €775 in vergelijking met gisteren. Wees er snel bij! We hebben genoeg. Maar wees er snel bij! Want op = op.

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel. In de webshop is tevens ook het shirt te vinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vroeger noemde wij “sale” gewoon “uitverkoop” en “black friday” “najaarsuitverkoop”. “Deal’ was toen nog “koopje” of “overeenkomst”.

Waarom moet alles tegenwoordig in van die rare woorden, die nog geeneens fonetisch zijn? Heeft iemand daarvoor een verklaring?

Reageer
gravatar

Lieverd, vergeet shop en shoppen niet, Waarom niet meer winkel en winkelen? Woorden die voor iedereen duidelijk waren.

IK zou ook wel eens willen weten waar die waanzin vandaan komt. Kan iemand een boekje opendoen?

gravatar

Opaatje,
Wat betekent; “een boekje opendoen”? Kan u daarvoor een English saying gebruiken, zodat ik het kan begrijpen?
Doei

gravatar

Foei redactie, in jullie webshop* hebben alle artikelen nog de oude prijs. En ‘kortingen’ had natuurlijk ‘discounts’ moeten zijn.

* Sorrie lieve oma, zo heet een winkel op internet.

Reageer
gravatar

Ik kocht wel een horloge voor 5 euro, batterij ook 5 euro op de markt.
Want als de batterij op is kun je die niet meer bij een andere winkel vervangen dan waar je hem hebt gekocht.
Klantenbinding.

De tijd bestaat niet meer. voor me.

Reageer