Vrienden bij kampvuur moeten ineens allemaal tegelijk naar de wc wanneer die ene vriend Wonderwall begint te spelen

‘Zijn zo terug hoor’

Een vriendengroep uit Dwingeloo zit gezellig een avondje rustig bij het kampvuur. Tot op een gegeven moment de gitaar van Benny tevoorschijn komt. “Oei, ik moet ineens heel nodig naar de wc”, zeggen de 12 vrienden tegelijk. “Zo terug hoor.”

“En misschien dat ik ook wat hapjes ga maken”, zegt een van de twaalf erachter aan terwijl die hard richting het huis snelt. “Maar begin jij maar alvast met spelen hoor. Leuk!” Benny blijft alleen achter bij het kampvuur. “Let jij even op het vuur Benny?”, schreeuwt iemand hem nog na.

“Yes. Is niet erg jongens”, zegt Benny. “Ik wacht wel met het refrein van Wonderwall tot jullie terug zijn.”

Kijk The Wheel of TIme, exclusief op Prime Video.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik weet wel waarover Onze Koninklijke Majesteit zich terecht boos maakt. Wij hebben zoals elke werkdag vandaag weer een bericht over het Koningshuis een belangrijk bericht naar De Speld. gestuurd. Maar opnemen? Ho maar!

Het bericht

Onze geliefde Koning heeft speciaal voor Zijn liefdevolle onderdanen afgezien van subsidie voor Zijn Kroondomein. Daardoor blijft Zijn Jachtgebied ook dit najaar dicht, zodat Hij tijdens Zijn intensieve jacht niet per vergissing een onderdaan dood kan schieten.