Shutterstock

Klotenieuws op klotedag

Een klotewebsite meldt klotenieuws. Dat is een tegenvaller, op een dag die toch al ronduit klote was. Het klotenieuws staat vol met klotemaatregelen en klotevarianten. De klotekop beloofde al niet veel goeds. Voor alle klotelezers is het nogal klote allemaal.

“Ja, dit is gewoon ontzettend klote”, zegt een klote-columnist. “Het komt niet helemaal onverwacht, want het was al met al een enorme kloteweek, maar toch. Gewoon klote.

”Toch is het glas voor de klote-columnist halfvol. “Op zo’n dag moet je ook gewoon eens even naar buiten kijken. Dan zie je bijvoorbeeld dat het regent. Niet echt keiharde regen, maar van die miezer, weet je wel? Van dat kloteweer.”

Het zal voorlopig ook niet het laatste klotenieuws zijn, klotezooi. Een prettig kloteweekend gewenst allemaal.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *