flickr: Meredith P. (CC BY-ND 2.0)

flickr: Meredith P. (CC BY-ND 2.0)

Groep Nederlanders verstopt zich 10 dagen in hotelkamer in Spanje om niet in quarantaine te hoeven

Een groep Nederlanders verstopt zich op dit moment al voor tien dagen in een afgelegen hotelkamer in Spanje. De toeristen willen op die manier vermijden dat ze in quarantaine moeten. 

“We komen niet meer buiten, omdat de kans groot is dat we dan gepakt worden”, zegt een van de Nederlanders. Hij is van plan net zo lang binnen te blijven, tot hij niet meer gezocht wordt. “Ons krijgen ze mooi niet in quarantaine.”

“We hebben geluk dat we dit afgelegen, deprimerende hotelletje konden vinden”, zegt een ander snotterend, verstopt onder de dekens. Langs de muur kruipt een kakkerlak. “Hier zullen ze ons niet snel zoeken. Ik laat mijn vakantie mooi niet verpesten.”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★★★★

Door dit nauwkeurige verslag van de gebeurtenissen in een afgelegen Spaanse hotelkamer moet ik concluderen dat Matthijs van Rumpt en Hanna Koek van de bewuste groep deel uit maakten.

Voor hun moed om verslag daarvan te doen, kan ik niet anders dan vijf sterren toekennen, die Matthijs met Hanna eerlijk moet delen.

Reageer
gravatar

Kijk, dat is Hollandse NUCHTERHEID!

‘Prikken is allemaal maar gedoe!’
Ook al is het gratis, en ben je er in 2, misschien 3, keer vanaf.
Handiger dan alsmaar testen (wat jullie toch niet doen) en de maatschappij kapitalen kost.

‘En doodeng, experimenteel, schadelijk, en het werkt niet eens!!’
Ook al is het al uitgetest op 2 MILJARD mensen, met sl*chts zeer zeldzaam bijwerkingen, en duidelijke daling van ziekte en sterven.

‘Maar belachelijk, het is allemaal een hooks, een griepje!’
Ook al zijn er een paar MILJOEN aan gestorven binnen een jaar.

‘En wij, de vrijdenkers, zijn het slachtoffer! Uitsluiting, concentratiekampen, gaskamers, NAZI’s!!’
Tut-tut-tut, zal wel meevallen hè.
En oja, EIGEN keuze, ten KOSTE van de maatschappij.

Reageer
gravatar

De kans dat deze mensen reeds gevaccineerd zijn en toch corona hebben is nabij de 1. Anders kom je vrij moeilijk in Spanje terecht.
Als je er een probleem mee hebt laat je zelf prikken. Kans op een corona overlijden is ongeveer 1/1000. Sterk leeftijdsafhankelijk wel.
Corona is vooral een maatschappelijk probleem geworden in plaats van een pandemie.

gravatar

“Meneer” Baudet en zijn mede-complottisten,

Eén ding is met zeer grote waarschijnlijkheid juist. De nazi-slachtoffers stierven niet omdat ze zich welk of niet zouden hebben laten vaccineren!

Mensen gaan nu dood door een eigen keuze, die nazi-slachtoffers niet hadden.

Denk daar maar eens voor na!