Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

AIVD’er zou willen dat Pepijn van Houwelingen eens iets anders deed dan huilend masturberen

Sander (34) had zich zijn werk bij de AIVD anders voorgesteld. De man die FvD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen moet monitoren dacht een stoere geheim agent te worden, maar kijkt in werkelijkheid dag in dag uit naar een knokige man die zichzelf huilend aftrekt.

“Het zou fijn zijn als hij eens iets staatsgevaarlijks deed”, zucht Sander. “Maar zodra hij foto’s van Hitler opzoekt, gaat toch meteen die hand weer de broek in.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

D66 is ontstaan in een polarisatie van geloof en wetenschap met de christenen en de polio epidemie. Dat is hun stokpaardje. Maar ze denken dat nu boven de geheimen van leven en dood te zijn uitgestegen. Ik voorspelde 2 maanden van te voren de corona epidemie nadat ik het donorformulier thuis kreeg, in de Speld, ‘omdat ze zoiets nodig hadden’. Letterlijk zo gegaan. Politieke polarisatie.

Reageer
gravatar

Net zoals de grenswacht van de VS aan de grens met Mexico uit Mexicaanse indianen bestaat en de parkeercontrole en andere controle op straat in Nederland uit Arabieren en Surinamers, immigranten en asielzoekers, is het logisch wie in dit tolerante ziekenhuis land (waar de burger het meest bespioneerd wordt van alle landen) de posities van de geheime dienst bekleden om alle culturele waarden de nek om te draaien, en omdat ze de taal spreken het hele vocabulaire een omgekeerde betekenis te geven.

Reageer
gravatar

De corona hype is mijns inziens gerelateerd aan de politiek van D66, doordraven, van orgaandonatie; de behoefte om een multiculturele eenheid af te dwingen, waar ras of sekse enz. geen rol meer spelen, in de dood als basis van een volkomen roulatie systeem zodat iedereen wat van iedereen heeft.

gravatar

Natuurlijk is het veel geiler om een injectienaald in het bolle fysiek van de neger te stoppen, maar de trend is nu omgedraaid, karma.
De lichte spanning op het weerstand biedende vlees waarna je even doorduwt. En dan hoe behoedzaam het druppeltje bloed met een desinfecterend doekje wordt weggepoetst.
De gelijkenis met pijn en de daaropvolgende opluchting zijn het orgasme voor D66.