Shutterstock: ALPA PROD

Shutterstock: ALPA PROD

Nieuw programma RTL: Help, mijn vrouw leeft in de jaren ‘50

Vanaf volgende week begint op RTL4 een nieuw programma: Help, mijn vrouw leeft in de jaren ‘50. Het programma gaat mannen helpen die de wanhoop nabij zijn, omdat hun vrouw niet meeklust in het huis. In de eerste aflevering gaat het programma langs bij familie de Waard in Ede. Het stel besloot acht jaar geleden een kluswoning te kopen, maar zit sindsdien in een onaf huis. Remco heeft zijn vrouw opgegeven, hij kan het niet langer aan. “Als ze nu niet in 2021 gaat leven ga ik weg.” 

“We willen allebei graag een mooi af huis, waar de kinderen fijn kunnen opgroeien. Maar het is een groot project, dat wisten we vanaf het begin. Zelf werk ik zes dagen in de week dus ik kan helaas alleen op zondag”, zegt Remco tijdens zijn pauze. Zijn vrouw Sandra heeft geen werk. “Ze is altijd thuis en vindt het geen fijne plek, maar heeft in al die jaren niet één keer een verfkwast opgepakt of een kokertje kit gekocht.”

Presentator John Williams gaat naar de woning van het stel om de nietsvermoedende Sandra te confronteren. Remco gaat niet mee. Hij moet over een paar minuten weer aan het werk. Zal ze de hulp accepteren? We gaan het zien volgende week.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dan zie je toch dat de speld redactie alweer wat jaartjes ouder worden. 60 urige werkweken zijn zoooo 2009. Toen je nog een huis kon kopen van dat geld.
Laat ons lekker 20 uur in de week werken voor onze moccacino, boomer!

Reageer
gravatar

Ja, prachtig. Ik heb in zo’n situatie gezeten. Als ik dan ‘s avonds thuis kwam, begon ik met het dichtdoen van de keukenkastjes. Daarna het afruimen van het aanrecht, koken, vaatwasser vullen, weer afruimen van aanrecht, misschien even wat schoonmaken. Misschien nog nét even wat klussen.
De volgende ochtend vroeg weg, kinderen naar school brengen, werken, en bij thuiskomst stonden alle keukenkastjes weer open.
Pff, wat een drama was dat. Blij toe dat ik gescheiden ben, de cheating bitch heb uitgekocht en het huis pas daarná heb afgemaakt en verkocht.
Zo, dat lucht op 😉

gravatar

Ik begrijp het volkomen. Volgens de voorspelling worden de jaren vijftig gruweljaren waarin half Nederland onder water zal staan. Remco is zes dagen per week aan het dweilen. Sandra verrekt het natuurlijk om te dweilen bij overstromende dijken. Slimme meid. Ik zou het trouwens hogerop zoeken.

Reageer