Shutterstock - Sergei Stemprok

Shutterstock - Sergei Stemprok

Hilde wacht gespannen af of ze wordt geaccepteerd als lid van Facebookgroep ‘Puzzelmaatjes’

Vrijdag is een spannende dag voor Hilde Steensma. De 55-jarige inwoonster van Leeuwarden heeft een verzoek ingediend om lid te worden van de Facebookgroep ‘Puzzelmaatjes’ en moet afwachten hoe de beheerders haar aanmelding zullen beoordelen.

“Ik houd van puzzels”, verklaart Hilde haar wens om toe te treden tot het selecte puzzelgezelschap. “Vooral sudoku’s, maar ook andere puzzels. Ik hoop met name nieuwe puzzels te ontdekken in deze groep. Als ik word toegelaten natuurlijk.”

Hilde fantaseert al over de interactie met andere leden indien de beheerders besluiten haar verzoek te honoreren. “Vrijuit kunnen praten met andere puzzelaars, over puzzels, maar misschien ook nu en dan over andere thema’s.” Dan schudt ze haar hoofd: “Nee, alleen over puzzels. Ik wil niet dat ze meteen spijt krijgen van mijn eventuele acceptatie.”

Na twintig minuten volgt het verlossende bericht: Hilde mag officieel een Puzzelmaatje worden. Geëmotioneerd plaatst ze haar eerste bericht, op een achtergrond van rozenemoji’s: “Bedankt voor het toevoegen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb heel vaak geklaagd over de vele jonge opgepoetste meiden in De Speld. Ik zie dat de redactie mijn geklaag ter harte heeft genomen. Maar met deze foto schiet de fotoredacteur toch echt te ver door naar de andere kant..

Reageer