Shutterstock matimix

Shutterstock matimix

Opnieuw duo aangehouden voor Feyenoord-tag van graffiti op Duitse muur

De Duitse politie heeft voor de tweede dag op rij twee mannen opgepakt die ervan worden verdacht een Feyenoord-tag van graffiti op een Duitse muur te hebben aangebracht. Ditmaal was het niet de Berlijnse Muur, maar een muur in het stadion van FC Union Berlin.

“De daders waren natuurlijk al snel gepakt, want er waren tientallen camerabeelden van, en dan heb ik nog niet eens alle telefoons op de tribunes meegerekend”, vertelt een woordvoerder van de Duitse politie in Berlijn. “De mannen die nu vastzitten zijn Bryan L. en Mark D., maar meer mag ik er nog niet over kwijt. De twee worden na de wedstrijd voorgeleid aan de officier van justitie hier verderop in de stad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed idee. Begin jij met bouwen? Uiteraard tegen een oost-Duits hongerloontje. En wees aardig over Honecker. Ik hoef niet uit te leggen waarom….

Succes, redder des vaderlands!! Je kan dit!!!!