Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Melk uit schoolbeker 1993 recent opgedoken als exclusief kaasje op markt in Zuid-Frankrijk

De melk uit een schoolbeker van de inmiddels 34-jarige Lars is recent opgedoken als een exclusief kaasje op een markt in Zuid-Frankrijk. Lars was zijn beker met melk in 1993 vergeten van school mee naar huis te nemen en kwam deze met toeval afgelopen week pas weer tegen tijdens zijn vakantie in het zuiden.

“We liepen rustig een toeristisch rondje door de binnenstad en besloten even een kijkje te nemen op een authentieke streekmarkt tot we plots tegen mijn oude schoolbeker aanliepen”, vertelt een uit het veld geslagen Lars. “Ik moest echt even drie keer goed kijken voor ik het kon geloven, maar mijn naam stond zelfs nog op de beker geschreven. Dus het is hem 100% zeker.”

Lars besloot de bijna 30 jaar oude ‘kaas’ uiteindelijk wel te kopen. “Op een stokbrood was het nog verrassend lekker. Die Fransen hebben er toch wel verstand van hé.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Melk en kaas komen van koeien. Koeienscheten bevatten veel methaangas, dat zeer schadelijk is voor het klimaat. Koeien eten gras. Daarom is in Belfast besloten om alle grasetende dieren op te eten totdat ze op zijn.
Wij Nederlanders zijn natuurlijk van de partij.

Reageer