Shutterstock - spacecraft

Lange rijen voor supermarkten om nog een keer zonder mondkapje op de groenteafdeling te kunnen niezen

De herinvoering van mondkapjes in winkels en supermarkten zorgt voor lange rijen bij de supermarkten. Mensen willen graag nog één keer zonder mondkapje niezen bij de groenteafdeling.

“Hoelang ik hier al sta? Net een uurtje, maar het is het meer dan waard. Wie weet hoe lang dit straks niet meer kan”, vertelt een man in de rij. De rij wordt steeds maar langer en langer. “Mevrouw, waar komt u voor?”, vraagt een verslaggever die langs de rij naar achter loopt. “Hatsjoe!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik sprak de diplomaat nog over Benito die bij een vriend van hem gearresteerd was voor het bezit van een automatisch wapen. Dat Benito op het hoofd had gericht van zijn vriend. Die stond daar toevallig net weer in zijn invalidenwagentje waarmee hij van de zomer ineens was aangeschoven. Hij deed nu even populair als Benito, maar niemand ging erop in. De diplomaat die ik onlangs ontmoette die zich recentelijk kritisch uitliet over de Veiligheidsraad van de VN als nucleus van de internationale wapenhandel, zei ik heb zoveel machinegeweren gezien, als mijn tijd komt dan zie ik het wel: ‘Hij wilde hem misschien blij maken.’
Moraal.
De veiligheid als instituut van de wapenhandel.
Vertaal dit zo ongeveer naar gezondheid.

Reageer
gravatar

Mijn vrienden willen voortaan graag weten hoe laat onze favoriet Irma Sluis aan de beurt is. Dit keer moesten we eerst tien minuten het gezeur van Rutte aanhoren, waarvan we de inhoud trouwens allang kenden.

Reageer