Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Crazy Frog na 10 jaar in rehab terug als Frog

Er zijn maar weinig mensen die er na zo’n heftige periode nog goed boven op komen, zo niet de one-and-only Crazy Frog. Na vier doldwaze jaren vorig decennium, is hij er na een rehab van ruim tien jaar eindelijk weer bovenop gekomen. Vanaf nu gaat hij verder door het leven als Frog. Wij zochten hem op.

“Het waren heftige jaren, voor zover ik het me nog kan herinneren hoor. Veel weet ik niet meer, maar als ik alle verhalen moet geloven ging het niet zo best met me. Ik heb ook hele rare filmpjes terug gezien uit die tijd”, vertelt Frog. “Maar ik ben nu ruim vijf jaar clean en sinds vorig jaar gaat het weer echt goed met me. Ik heb een baan op kantoor en ben veel aan het sporten. Willen jullie trouwen een kopje verse thee?”

“Of ik nog wel eens muziek maak? Ik ben toevallig bezig met een nieuw Indie jazz-album, gewoon rustige songs”, vertelt een trotse Frog terwijl hij een stukje voorspeelt. “Ik schrijf alle teksten zelf, maar die ding ding pch n daa, bam-ba-ba-re-dam baram bom bom baba-bam-bam-bommmm zullen jullie niet meer snel van mij horen.”

Frog denkt geen nieuwe dingen in de mediawereld te willen ondernemen. “Neejoh, ik was het allereerste internetgekkie ooit hé. Wisten jullie dat? Na dit interview zullen jullie nooit meer wat van mij horen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *