Pro Shots / Sergio Ruiz

Pro Shots / Sergio Ruiz

Luuk de Jong: ‘Koeman is een prima trainer, maar niet goed genoeg voor FC Barcelona’

Het ontslag van Koeman bij FC Barcelona heeft er bij de spelersselectie flink ingehakt. Veel van hen laten op sociale media weten het vertrek zeer te betreuren. Zo niet Luuk de Jong, hij relativeert het vertrek: “Het is een prima trainer, maar niet goed genoeg voor FC Barcelona.”

“De media riepen het natuurlijk al langer, maar nu hij weg is durf ik het ook wel hardop te zeggen”, legt Luuk de Jong uit. “Koeman is een prima trainer voor een club als Feyenoord. Daar deed ie het hartstikke leuk, maar dan nu FC Barcelona… iedereen had kunnen weten dat dit veel te hoog gegrepen was voor hem.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is vast afgesproken werk. Nu Koeman directeur van Feyenoord kan worden laat hij zich lekker ontslaan, met dank aan de spelers van Barcelona, die nu weer rustig alles kunnen gaan winnen.

Reageer