Shutterstock: MyStockVideo

Shutterstock: MyStockVideo

Zeespiegel stijgt sneller dan verwacht, kabinet vervroegt persconferentie naar 2097

Het KNMI heeft een zorgwekkend rapport uitgebracht over de verwachte zeespiegelstijging en de gevolgen hiervan voor Nederland. Reden genoeg voor het demissionair kabinet om de persconferentie waarin maatregelen worden aangekondigd te vervroegen naar 2097.

“De persconferentie stond oorspronkelijk gepland voor 2130, maar we kunnen niet meer zo lang wachten om de voorspelde 2 meter zeespiegelstijging in 2100 tegen te gaan,” legt Mark Rutte uit. “We moeten duidelijk snel actie ondernemen willen we catastrofale gevolgen voorkomen. Vandaar dat we hebben gekozen om over 76 jaar al maatregelen te treffen. Liever te vroeg dan te laat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij in de Achterhoek hebben daar geen last van. Laten die randstedelingen vooral blijven waar ze zijn. Wij moeten ze niet! Goed moment voor de woonbootindustrie om daarop in te spelen!

Reageer
gravatar

Christenen zijn vrijgesteld van de verplichting tot het dragen van een reddingsvest als zich hebben ingeschreven in de Noahs Ark.

Het tonen van de QR-code die is afgegeven door zijn/haar dominee of pastoor, is wel verplicht bij het betreden van de Ark.

Dominee ‘t Heertje mede namens Pastoor Kindervriend

Reageer
gravatar

Bedrijven waarvan het personeel hieraan niet kan voldoen aan de verplichting, kunnen een vergoeding krijgen volgens de BVR.

Wie principieel tegen het dragen van een reddingsvest is, mag nooit meer naar buiten.

Overtreding wordt bestraft met negentig euro boete.

gravatar

Als zwemvesten doen wat ze moeten doen, niet averechts werken en ongevaarlijk zijn, kunnen ook christenen ze probleemloos gebruiken.

gravatar

Wat is nu 2 meter ? Op alle dijken een extra laagje zand en alles is weer oké. Nee, voor de Vaalserberg is minstens 200 meter stijging nodig.
En bij 20 meter blijft o.a. Veluwe-eiland nog droog, maar alleen toegankelijk voor mensen zonder een QR-code.