Shutterstock: David Esser

Shutterstock: David Esser

Mensen die nu nog een mening vormen over Squid Game zijn te laat en worden doodgeschoten

Even opletten geblazen: alle mensen die vanaf nu nog een mening vormen over de inmiddels intens veelbesproken serie Squid Game worden doodgeschoten. Dat maakte de  Bond voor Seriediscussies vandaag bekend. 

“We maken de regels niet, we voeren ze alleen uit”, zegt een medewerker van de bond, die tot onze verrassing geen rood-roze overall draagt en ook geen zwart gezichtsmasker met daarop een drie- of vierhoek. “En het is ook niet dat we verder geen mening over Squid Game willen lezen, we willen puur en alleen laten weten dat als je die mening vanaf nu formuleert en ook uitspreekt je morsdood wordt geschoten. Kogels door je torso, hoofd, nek, doorzeefd. Ok? Pang. Einde oefening. Geen meningen meer over Squid Game. Klaar. Af. Te laat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

So works it not in our togetherliving. For the biggest concurrention have you a very great prestation needed. Somthing to over think about

Reageer
gravatar

Matige uitvoering van een verhaal dat al tientallen jaren geleden door anderen is bedacht.
Zo, patsboem een mening over Squid Game!
Ik ben niet bang voor de beulen van de Bond voor Seriediscussies.
Laat ze maar komen. Vertrekken zullen ze in lijkzakken die zijn verzegeld met een loodje van HOY!

Reageer
gravatar

Jan en Tom vormden een mening over mensen die geen mening hebben over een televisiespel. Dat mag, maar nu komt het: Omdat ik geen mening heb zou ik worden doorzeefd met kogels door mijn torso, hoofd en nek.

Het moet niet gekker worden. Voor straf worden de beide auteurs door mij niet doorzeefd met sterren.

Reageer