Shutterstock

Shutterstock

Abonnementskosten Netflix verhoogd door torenhoge houtprijs voor productie Fireplace for Your Home

Hoewel Netflix onlangs de abonnementsprijzen heeft verhoogd, volgt binnenkort opnieuw een prijsstijging. De streamingdienst komt tot dit besluit door de stijgende houtprijzen, die zorgen voor fors toegenomen productiekosten voor het programma Fireplace for Your Home.

“De wereldwijde houtcrisis heeft ons nu ook echt geraakt. De prijzen zijn verdubbeld en dan nog is goed ovengedroogd hout lastig te vinden deze tijd, zeker berken. En dat is wat de mensen graag willen zien, met een lekker knettertje”, legt een woordvoerder van Netflix uit. “Zeker nu de winter eraan komt en de populariteit van de serie toeneemt, willen we blijven stoken. Maar zonder aanpassingen gaat dat niet. Wellicht bestaat het nieuwe seizoen uit kortere afleveringen, of moeten we er af en toe wat anders bijgooien. Stukken schutting bijvoorbeeld, of een scheut benzine.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blijf je masker thuis ook maar dragen!

Houtstoken heeft een enorme opleving.

‘Ziet u:
– 90% warmte door de schoorsteen,
– de buren geterroriseerd met fijnstof,
– en het klimaat verkloot.
Win-win-win!!!’

Reageer
gravatar

★★★★★

Bravo Aïda en Tom, goed gevonden en goed leesbaar! Zo wil ik ze vaker lezen.

p.s. Ik had op de foto graag een stapel houtblokken willen zien liggen. Maar een blinde of een kniesoor die daarover valt.

Reageer
gravatar

Moderator doe mij een plezier door het verwijderen van berichten van deze Forum-stemmer wiens woorden zelf mij in het keerde keelgat schieten.