Wikimedia Commons - Dominic Robinson - CC BY-SA 2.0 / Studio Speld

Wikimedia Commons - Dominic Robinson - CC BY-SA 2.0 / Studio Speld

Wij versnipperden deze post over Banksy en nu is die 19 miljoen likes waard

Vorig jaar verwoestte anonieme kunstenaar Banksy een van zijn schilderijen direct nadat het geveild was. Gisteren werd deze versnipperde versie opnieuw geveild voor een recordbedrag van 19 miljoen euro. Wij zagen op de redactie een gouden kans en versnipperden deze post in de hoop 19 miljoen likes te krijgen. 

Het nieuws over het kunstwerk ging de hele wereld over en was dagenlang onderwerp van gesprek. Dat willen wij ook graag. Wij houden onze avonden vrij voor het geval we moeten aanschuiven bij Jinek of Op1. De redactie is erg beschikbaar voor commentaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, dit wordt niks, tenminste als de auteur van dit stuk in het dagelijks leven ook Hanna Koek heet. Ik bedoel, ik heb niets tegen die naam, maar het is wel een realononiem, als het geen pseudoniem is, begrijpt u?

Reageer
gravatar

★★★

Hanna Koek schrijft dat de redactie tijd neemt voor commentaar op haar stukje. Welnu, daarvan maak ik graag gebruik.

Het is een goed idee om te proberen veel geld te verdienen met het versnipperen van post. Helaas laat Hanna ons in het ongewisse wat in de versnipperde “deze post” staat, benevens met welk postbedrijf en aan wie “deze post” is verzonden.

Helaas moet ik twee sterren in mindering brengen voor deze onduidelijkheid.

Reageer